• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

03.11.2023

12:14

Svaka bi se onesvestila kad bi bivši ovako govorio o njoj! Oglasio se nekadašnji dečko Ive Grgurić, optuživali je da živi na njegov račun

Inatagram prntscreen petosevicn

Estrada

Svaka bi se onesvestila kad bi bivši ovako govorio o njoj! Oglasio se nekadašnji dečko Ive Grgurić, optuživali je da živi na njegov račun

Podeli vest

Iva Grgurić nedavno je okončala vezu sa vlasnikom perionica u Beogradu, Nemanjom Petoševićem, a on se sada oglasio i otkrio detalje njihovog odnosa.

Iako se pričalo kako Iva živi na njegov račun, Petošević je sada izneo istinu:

Foto: printscreen instagram

 

 

- Kako se poslednjih dana intenzivno u medijima piše o mom poslovnom i privatnom životu, sa akcentom na privatni, odlučio sam da ovde podelim par misli. Lično nikada nisam pričao javno o sadašnjim i bivšim vezama. Do sada nisam prihvatao pozive za gostovanja u emisijama i davao intervjue jer ne smatram sebe javnom ličnošću čiji život i detalji iz istog trebaju biti zanimljivi širokom auditorijumu. No, u ovom trenutku zbog trenutne situacije imam potrebu da kažem sledeće: Kad je u pitanju moja veza sa Ivom, mogu iskreno da kažem da sam srećan što sam imao nju pored sebe u jednom periodu života. Ona je devojka koja sama brine za sebe, snalazi se i bori za svoje bolje sutra. Ona se, ma kako se to nekome činilo, ne oslanja na druge kako bi imala lepši život, naprotiv, sama izgara za sebe i suočava se hrabro sa svim izazovima koji čine život. Ukratko, bili smo jedno za drugo uvek tu, i tako verujem da će biti i u budućnosti, na ovaj ili onaj način, šta god nam sutra donelo. Toliko od mene, a svima želim svako dobro i svu sreću - napisao je Nemanja.

Foto: Instagram prntscreen/petosevicn

 

 

Iva i on bili su vezi od septembra prošle godine, ali su ipak odlučili da se rastanu. Nakon ove njegove poruke očigledno je da su ostali u dobrim odnosima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija