14.05.2024.

15:58

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

Porno skandal! Procureo eksplicitan snimak popularnog repera (FOTO)

Popularni reper Marko Milivojev, poznatiji kao Mili, godinama unazad intrigira publiku škakljivim tekstovima svojih pesama, ali i izjavama i postupcima.

Pamtimo čuvenu svađu sa kolegom reperom Devitom, kada je ekscentrični reper na svom Instagram storiju isprozivao Devita i tvrdio da je njegov kolega gej.

Mili se nakon prepucavanja i te afere, čini se, povukao, a sada je ponovo u centru skandala. Naime, Informer je došao u posed reperovog eksplicitnog snimka, na kojem se vidi kako se on samozadovoljava ispod tuša.

Snimak je objavljen i na društvenoj mreži "X".

Podsećamo, Mili je svojevremeno otvoreno pričao i o svom nalogu na popularnoj platformi za odrasle - "Onli Fensu":

Imam nalog, ali nisam nešto preterano aktivan. Gotivno mi je bilo da to uradim kao jedini muškarac. Ja smaram da sam seks simbol i među muškarcima i ženama. Mene svi vole. Nisam toliko aktivan i ne dajem se tamo, uglavnom su to slike na kojma sam go do pojasa - rekao je Mili i dodao:

- Skoro me je jedna devojka oduševila, nije bilo ni vulgarno ni eksplicitno, napisala mi je:"Ja sam Mila, ti si Mili, 'ajde da se milujemo!". To je meni kidanje jer volim originalne upade. -

Informer

 

Kako bismo dobili komentar na celokupnu situaciju, kontaktirali smo s Milijem koji je isprva bio izrevoltiran:

- Pitajte bolje za komentar tu osobu koja ih je ilegalno pustila u javnost, osim ako ne zelite i vi tužbu kao i ta osoba. Preporučujem da batalite tu temu i da se bavite novinarstvom umesto mojom k*tom - besno je odbrusio reper, ali je nešto kasnije odlučio da ipak spusti loptu:

- Svakako nemam čega da se stidim, što je očigledno ako ste videli moje eksplicitne slike ili snimke - napisao nam je on.