15.05.2024.

21:21

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Biće gusto!" Teodora objavila album istog dana kad i Barbara Bobak, pa se osvrnula na konkurenciju (VIDEO)

Za samo dva sata od kad su objavljene njene nove pesme Teodora je ušla u trending i kako kaže veoma je zadovoljna jer preovlađuju dobri komentari. Govoreći o periodu u kom je radila na novom albumu pevačica je objasnila je i zašto je nije bilo u medijima. 

Informer

 

- Imala sam potrebu da se malo povučem, ali danas sam prezadovoljna. Toliko dobrih komentara toliko podrške nisam osetila u životu koliko od stalnih fanova, kojima sam beskrajno zahvalna, do kolega, pa i od ljudi koji ne slušaju moju muziku - rekla je Džehverovićeva.

Trudila se, ističe, da album bude raznolik i da svako može da pronađe nešto za sebe. Na pitanje novinara Informera zašto joj se album zove "Žena bez adrese" Teodora je priznala da je naziv nogima bio iznenađenje.

Informer

 

- Svima je to bilo čudno, s obzirom da je prethodni bio "Borbena" smatrala sam da ovog puta izađem malo emotivnija, onako kako sam se osećala u proteklom periodu. Ovaj album je obeležio period mog života koji je imao plus i minus faze... To jeste period kad sam se osetila kao žena bez adrese i jeste mi promenio život - rekla je Teodora i dodala da je sada jača i zrelija.

Zahvalila se porodici i bliskim ljudima, koji su bili uz nju i podržavali je, ali o dečku nije želela da govori.

Informer

 

Što se tiče konkurencije i činjenice da su ovih dana mnoge koleginice izbacile nove pesme Teodora je prokomentarisala.

-  Čestitala sam Barbari, ja znam da bi ona i došla večeras da nije imala svoju promociju. Čestitala sam i ostalim koleginicama i kolegama koji su izbacili ili će izbaciti nove albume. Konkurencija je jaka, biće gusto, ali svako od nas ima svoju publiku.

Šta je još Teodora ispričala pogledajte u videu ispod.