• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S. - M.D.

15.05.2024

20:36

Gori Beograd zbog Džehve! Obukla usku haljinu, dekolte se usekao u silikone - sve kipi, ma brutalna je (GALERIJA)

Zoran Sinko

Estrada

Gori Beograd zbog Džehve! Obukla usku haljinu, dekolte se usekao u silikone - sve kipi, ma brutalna je (GALERIJA)

Podeli vest

Pevačica se na promociji novog albuma pojavila u elegantnom izdanju, međutim, najveću su pažnju privukle njene silikonske grudi.

Teodora Džehverović organizovala je večeras u Beogradu promociju albuma "Žena bez adrese".

Pevačica se pred okupljenim pripadnicima sedme sile pojavila u elegantnoj haljini do poda, posutoj kristalima, a od prisutnih nema ko nije komentarisao njenu vitku liniju, ali i bujne silikonske grudi. 

Teodora je radila i na frizuri i šminki, te je sada njena kosa za nijansu tamnija, a sve je "zaokružila" elegantnim talasima. 

Podsetimo, juče, 14. maja, u rjaliti programu "Elita 7" došlo je do sukoba između majke Teodore Džehverović, Gordane, i njenog bivšeg dečka, Anđela Rankovića.

S obzirom na to da je Goca i te kako temperamentna, nije mogla da ostane imuna na dešavanja prethodnih dana, te je rijaliti učesniku sve sasula u lice, i poručila da prekine da pominje Teodoru.

- Pričao si meni za Teodoru, nemoj da lažeš sada - govorila je Matora.

- Pričao si svojoj drugarici o Teodori, dosta mi je toga. Ne dam moje dete, ti si nju ponižavao kako te nije sramota - kazala je Džehva.

- Od mene niste dobili nikada ružni reč, tvoji drugari pominju - zapenio Anđelo.

Foto: printscreen pink

 

- Ma ti nju pominješ, pričao si kako smo te iskoristili - vikala je Džehva.

- Šta sam bre rekao - odgovorio je Anđelo.

- Štitio si ti nju i ona tebe, ali ti si dozvolio da nju vređaju, ona je naziva ku*vom, pričaj ti i živi svoj život, a ne moje dete. Svi mi znamo šta si rekao svojoj drugarici, ponizio si mi dete - vikala je Džehva.

- Ona je rekla da su njegove devojke bile ku*ve - rekla je Goca i pokazala na Anitu.

- Ja imam pravo da kažem šta želim, njegova bivša devojka je takva, može biti bilo ko i Teodora Džehverović - govorila je Anita.

- Alo bre ti još voliš Teodoru, zato ova tvoja i skače - dobacila je Bojana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17