• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

15.05.2024

18:57

"Sve je bolje od kokošinjca u kom si varao Kiju!" Sloba prozvao kolegu, pevača brutalno ponizili zbog afere sa Lunom Đogani

Aleksadar Jovanovic Cile/shutter

Estrada

"Sve je bolje od kokošinjca u kom si varao Kiju!" Sloba prozvao kolegu, pevača brutalno ponizili zbog afere sa Lunom Đogani

Podeli vest

Folker je poznat kao neko ko redovno iznosi stavove o aktuelnostima, međutim, sada je naišao na hladan tuš.

Nemo Metler trijumfovao je u subotu, 11. maja, na "Pesmi Evrovizije", međutim, mnogo je onih koji negoduju zbog pobede kontroverznog, nebinarnog, Švajcarca.

Veliki broj ljudi je izašao u javnost sa osudama, a jedan tih koji su otvoreno izrazili nezadovoljstvo jeste i Sloba Radanović, koji se oglasio putem društvene mreže Instagram.

Radanović je, naime, pre nekoliko dana poručio da "mi nismo, niti ćemo ikada biti ovo" i "ako je ovo svet, neka smo mi konzervativci", a na ove njegove reči, ubrzo je usledila brutalna reakcija tviteraša, o kojoj se i danas priča.

U nizu onih, ne preterano blagonaklonih, titova o folkeru, na posebnu je pažnju naišao onaj koji se ticao njegove famozne afere sa Lunom Đogani, kada je pred očima miliona prevario tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar.

- Slobice, sve ovo je bolje od onog kokošinjca u kom si učestvovao i varao ženu na pola metara od tebe, veruj mi - glasi samo jedan u nizu komentara na račun Radanovića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija