15.05.2024.

21:44

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Tu je, samo se vešto krije": Mama Džehva stigla sa torbicom od 1.000 evra, pa progovorila o zetu slovenačkom košarkašu (VIDEO)

Gordana Džehverović ne skriva koliko je ponosna na ćerku koja je izdala novi album, kako kaže cela porodica je verovala u nju.

Informer

 

- Od malena je pokazivala talenat. Svi smo verovali u nju i bodrili je. Sa novog albuma favorit mi je "Šta bi ti", i kako mi je balet slaba tačka srcu mi je prirasla i "Vodolija", jer je snimljena u njenoj baletskoj školi. Baš su mi legle te dve pesme - kaže mama Džehva.

Veoma joj je drago što je Teodora promociju organizovala na tatin rođendan, a priznala je i da zaplače uz pesmu "Žena bez adrese" jer ih za nju porodično vežu neka sećanja.

Informer

 

Mama Gordana se na promociji pojavila sa torbicom koja košta oko hiljadu evra.

- Teodora mi uvalila ovu torbicu, a ne mogu da stavim ni telefon u nju! Znači 1.000 evra dala za ovu torbicu? Razgovaraćemo - rekla je Džehva u svom stilu i nasmejala sve.

Na pitanje da li će i zet biti prisutan diplomatski je izbegla odgovor.

- Mislim da je tu samo vas vešto izbegava. Teodora je rekla da ne smem da pričam. Ali da vam kažem, dok je dobar i poštuje moje dete cenićemo i mi njega - poručila je Goca.