15.05.2024.

23:17

Foto: Zoran Sinko/Shutterstock

Džet set

Na Džehvinu promociju došli njeni prijatelji i saradnici, a mnogi se pitali zašto se OVA pevačica nije pojavila?

Jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, Teodora Džehverović, večeras je upriličila promociju svog novog albuma "Žena bez adrese" u jednom beogradskom restoranu.

Popularna Džehva je zasijala u dugoj korsetnoj haljini sa kristalima, a pažnju je privukla i njena duga kosa koju je pevačica prefarbala u smeđu boju.

Informer

 

Nasmejana i vidno zadovoljna, Džehverovićeva je strpljivo pozirala fotografima i odgovarala na pitanja novinara, a nakon toga se uputila na proslavu na koju medijima nije bio dozvoljen ulaz.

Promociji su prisustvovale brojne poznate ličnosti, mahom Teodorini prijatelji i saradnici. Ipak, mnogi su primetili da se mlada pevačica Ema Radujko nije pojavila na ovom događaju, te su komentarisali kako je to prilično čudno, s obzirom na to da su se Teodora i Ema družile i da su jedna za drugu uvek imale samo lepe reči.

Neki od upućenih gostiju su komentarisali da je rat između dve pevačice, koji je nastao krajem prošle godine nije marketinški trik i da su dve mlade dame zaista u sukobu.