19.05.2024.

14:11

Foto: ATA Images

Džet set

Snežana Dakić proslavila punoletstvo ćerki, pa se slomila: "Plačem već pola godine"

Snežana Dakić ne može da sakrije oduševljenje i ne krije koliko je ponosna na svoju ćerku koja je napunila 18 godina. Tim povodom voditeljka je organizovala veliko slavlje. Srdačne poruke i dalje pristižu, a Snežana je putem svog Instagrama delila emotivne trenutke sa naslednicom gde smo mogli da vidimo kako su izgledale na slavlju. 

Informer

 

Odevna kombinacija za Laurino specijalno veče bila je dugačka bela haljina sa golim leđima, dok je voditeljka odabrala haljinu u boji kože, koja joj savršeno prati liniju tela.  

Nakon slavlja, Dakićeva je opisala kako je izgledao trenutak kada je njena mezimica postala punoletna i svoju reakciju na to:

- Mislila sam da ću plakati, a smejala sam se. Zato što plačem već pola godine pri pomisli na ovaj divan dan, od sreće i emocija. Sada mi je nekako i laknulo, zato što znam da si porasla u odgovornu i savesnu devojku, sada i zvanično. Volim te oduvek, uvek i zauvek. Srećno punoletstvo, moja srećo. Znam da ćeš da traziš da skinem neke slike, ali neću, zato što si fantastična, baš takva kakva si - napisala je Snežana Dakić u objavi.