20.05.2024.

23:16

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/video printscreen

Džet set

Ministarka na rođendanu Kaće Grujić: Dubravka Đedović i Damir Handanović uživali u proslavi! (VIDEO)

Katarina Grujić priredila je rođendansko gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu, a okupila je porodicu, prijatelje i brojne kolege.

Informer

 

Na Kaćinom gala slavlju, pojavile su se i mnoge ličnosti sa estrade. Među prvima je došao njen kolega, pevač Ljuba Perućica, zatim pevačica Andreana Čekić sa majkom, pevačica Jelena Kostov, pevačica Mija Borisavljević sa suprugom Bojanom, Aleksandra Mladenović...

Na rođendansku proslavu stigli su i ministarka Dubravka Đedović i njen suprug Damir Handanović, veoma elelagantni.  Ministarka se odlučila za šik kombinaciju - nosila je crni šorts, a sve je upotpunila belom košuljom i crnim blejzerom, dok se Damir takođe odlučio za crnu kombinaciju.

Informer

 

Oni su uživali u rođendanskoj proslavi i bili uz Katarinu dok je duvala svećice na torti.

Podsetimo, pevačica je rekla da jedva čeka četrdsedete jer su joj tridesete mnogo lepe.

- Znam da je kliše, ali poželela sam da budem zdrava i srećna, kao i moja porodica. Volela bih da Katja ima društvo. Ima talenta za pevanje, ali i za šutiranje lopte. Najsrećnija sam što je Marko došao i što smo sada zajedno, on mi je naveći poklon. Sve sam ostvarila, a uloga majke i supruge mi je nabitnija, a sve ostalo ću sama stvoriti kao i do sada - rekla je Katarina.