• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G. - D.S.

20.05.2024

20:23

"Volela bih da imam još jedno dete": Kaća Grujić otkrila svoje rođendanske želje, pa prokomentarisala poklon od Gobelje

Informer

Estrada

"Volela bih da imam još jedno dete": Kaća Grujić otkrila svoje rođendanske želje, pa prokomentarisala poklon od Gobelje

Podeli vest

Pevačica Katarina Grujić večeras proslavlja 32. rođendan, a kako kaže, i ove godine je spremila ludu žurku svojim gostima.

Kaća Grujić poznata je kao neko ko pravi dobra veselja, pa tako ni ovaj put nije propustila priliku da za rođendan pozove kolege i prijatelje i priredi im veče za pamćenje.

Foto: Informer

 

- Presrećna sam i nešto sam razmišljala, jedva čekam 40. godinu da napunim. Ne plašim se godina, volim da slavim svoj rođendan, uvek pravim dobre fešte. Na mojim feštama se svi penju na stolove, poznata sam po tome da pravim najbolje žurke, rođendan mi se ne završava pre sedam ujutru - rekla ja Kaća na samom početku i otkrila šta se najviše promenilo:

- Sa godinama se najviše promenila moja ozbiljnost, pogledi na svet. Sa 20 godina sam drugačije razmišljala. Dosla sam sazrela.

Kaća je rekla da joj je najveća želja pre svega zdravlje.

Foto: Informer

 

- Znam da je kliše, ali samo želim da budem zdrava i da moja porodica bude zdrava i srećna. A volela bih i da imam još jedno dete, da Katji podarim brata ili sestru, nije bitan pol.

Grujićeva kaže da joj je prisustvo supruga, koji zbog posla često nije u Srbiji, zapravo najveći poklon od njega.

- Njegovo prisustvo mi je najveći poklon, srećna sam što je došao i što smo zajedno. A o materijalnim stvarima nikada nisam volela da govorim.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija