22.05.2024.

07:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nekad mi dođe da ga zadavim" Slađa Đaniju oprostila i prevare, a samo za jednim i danas žali!

Trajkovići važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a sada su u jednoj emisiji otkrili kako su se upoznali, ali i ostali zajedno skoro tri decenije.

- Videli smo se u nekom lokalu, ona je rekla jel pevaš negde volela bih da te čujem, ja sam joj rekao gde ću pevati. Ona je odgovorila da će doći sigurno i tako je i bilo, sve ostalo je istorija - kaže Đani, dok Slađa dodaje da bi mogla knjigu da napiše o njihovom životu.

Informer

 

Da se izbori sa njegovom karijerom i obožavateljkama Slađi nije bilo lako, ali ona je znala da se nosi sa tim i bude stub porodice.

- On je interesantna osoba, on nikad neće ostariti, veseo je i temperamentan. Čak i kad slaže nešto on simpatično laže, ne može čovek da mu uzme za zlo. Bio je mlad, uspešan, mora nešto i da se proguta ako hoćeš da opstane brak. Međutim, ja vam odgovorno tvrdim za 29 godina braka nikada od njega nisam doživela nešto neprijatno. Bilo je poziva i poruka i ovako i onako, ali ja nisam ljubomorisala, samo sam mu rekla kad osetiš da me više ne voliš kaži mi i mi se rastajemo - ispričala je Slađa u emisiji "Iza zatvorenih vrata".

Informer

 

Iako priznaje da je Đani čovek njenog života Slađa kaže:

- Nekad mi dođe zadavila bih ga! Mislim kad bi sve bilo idealno ne bi bilo dobro, onda nešto ne štima - zaključuje ona.

Na venčanju je nosila plavi komplet, a kako kaže ni danas ne može da prežali što nije imala venčanicu.

- Živeli smo u Parizu, gde ćemo šta ćemo, kako da pravimo svadbu nigde rodbine. I onda smo se 2001. godine venčali, decu smo već za ruku vodili, i onda smo se venčali na brzinu, kad već nismo napravili ranije neko gala slavlje, ajde bar da krstimo decu i da se venčamo. Blizu kuće gde smo živeli bio je jedan restoran u kom staje stotinak ljudi, držao je naš zemljak, bilo je opštenarodno veselje, pokojni Džej, Sinan pa Marina, Goca Božinovska, Zlata, Šaban Šaulić, Haris Džinović... Spontano je bilo, a fenomenalna žurka - ispričao je Đani. 

Informer

 

Trajkovići su zaključili da ako ima ljubavi ima i tolerancija, a ona je neophodna za opstanak bračne zajednice. Slađa je priznaje, saznala za neke Đanijeve preljube i kaže da onaj ko nije prevario partnera sigurno laže.

- Ne postoji muškarac, pa bar u mislima ako nije prevario ženu. Ja nikad nisam lično videla, ali sigurno jeste. Naročito on. Ali od 2019. je predobar  - zaključuje Slađa.