• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

13.03.2024

07:40

"Varao sam je, muljao, lagao...": Đani priznao Slađi preljubu, pa poručio: "Nikada nisam prevario srcem"

ATAIMAGES

Estrada

"Varao sam je, muljao, lagao...": Đani priznao Slađi preljubu, pa poručio: "Nikada nisam prevario srcem"

Podeli vest

Radiša Trajković Đani u braku jee sa suprugom Slađanom više od dve decenije, a kako pevač kaže, svoju ženu je prevario više puta.

Đani je otvoreno pričao o odnosu sa Slađom kao i o neverstvima koja su, kako on smatra, normalna.

- Posle toliko godina braka nasmejem se kada neko kaže da mi Slađa brani nešto. Gunđa ona povremeno, nije da nije, ali jasno joj je da sa nekim stvarima neću prestati makar se zgrade oko mene rušile. Mogu da se potrudim da joj bar prividno ne kidam živce, što neretko i radim, ali svesna je ona šta meni čaša predstavlja, kao i da u tome ne postoji ništa toliko loše. Čak mi u neku ruku bude i milo što gunđa i bombarduje me tim svojim stavovima. Zamisli da imam ženu koju boli du*e za moje zdravlje - rekao je Đani svojevremeno, a potom šokirao kada je progovorio o aferama:

Foto: ATAIMAGES

 

- Slađa Trajković je jedina žena koju sam voleo i koju volim otkad postojim. Naravno, muškarac sam, varao sam, muljao, lagao. Koji Balkanac nije? Znam da mi ona to ne bi oprostila da u svakom trenutku nije znala da je nikada nisam prevario srcem i da nikada nisam bio zaljubljen u drugu ženu. Sedam žena u danu da imam, nijedna me ne bi emotivno pomerila.

Podsetimo, folker je nedavno progovorio o trenutku kada mu je supruga rekla da može da umre zbog alkohola.

Foto: Foto: Marko Đoković

 

- Slađa je samo došla kod mene i rekla da mogu da umrem! Ja je pitam šta se dešava, što se uspaničila, a ona mi je objasnila da joj je jedna žena u bolnici, kad je išla da vadi silikone iz usana, rekla da ako imam šećer ne smem da okusim alkohol! Napunila joj je glavu ko zna čime sve! Slađa se uspaničila, počela je da mi priča da hitno odem da proverim sve u telu, tako da sam na kraju to i uradio - rekao je Đani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija