22.05.2024.

16:58

Foto: Zoran Sinko/Printscreen you tube

Džet set

Toni Montano se kleo u Arkana, bio je i u "Tigrovima"! Pretio je ljudima pozivajući se na Ražnatovića, a jedna stvar ledi krv u žilama

Srpski rok muzičar Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je danas u 62. godini u Beogradu.

Telo pevača zatekla je njegova sestra od strica kojoj se nije javljao na telefon, ni otvarao vrata, te je angažovala bravara, a po ulasku u stan u fotelji zatekla beživotno telo svog brata.

Jedna od sigurno najintrigantnijih stvari u životu ovog pevača, zasigurno jeste njegov odnos sa Željkom Ražnatovićem - Arkanom, osnivačem Srpske dobrovoljačke garde.

Informer

 

Naime, svojevremeno je Minimaks pričao da je Toni Montano odbio da bude gost u njegovoj emisiji, jer je u žalosti zbog Arkanove smrti.

Toni Montano, Oliver Mandić i Dušan Prelević su Arkana poznavali još iz rane mladosti i bili su prijatelji. Nakon što je počeo rat u Hrvatskoj, sva trojica su pristupili Srpskoj dobrovoljačkoj gardi, odnosno "Tigrovima".

Oliver Mandić je obavljao dužnost idetendanta - što znači da je bio zadužen za nabavku cigareta i ostalih potrepština, pisali su domaći mediji svojevremeno.

Informer

 

Petar Janjatović, rok kritičar, svojevremeno je ispričao da je Mandić na ceremoniji dodele nagrada na MESAM-u izražavao zahvalnost svom kumu Arkanu:

U to vreme, Toni Montano i on šepurili su se po čitavoj Srbiji kao manekeni, i slikali se u uniformi gde god su stigli. Toni Montano je čak pretio nekim ljudima pozivajući se na Arkana, svog velikog zaštitnika. -

Toni Montano je napisao muziku i tekst za himnu fudbalskog kluba "Obilić", a upućeni kažu da se rivalima, kada čuju "Samo napred Obilić", bukvalno ledila krv u žilama, zato što su znali gde su došli i protiv čije ekipe igraju.