• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

22.05.2024

16:33

UMRO TONI MONTANO! Nije se javljao sestri, provalili u stan i zatekli šokantan prizor

Printscreen You Tube/ Belgrade Beer Fest

Estrada

UMRO TONI MONTANO! Nije se javljao sestri, provalili u stan i zatekli šokantan prizor

Podeli vest

Čuveni muzičar Toni Montano preminuo je danas u 62. godini života.

- Upućena patrola na licu mesta zatekla Miljković Snežanu, sestru od strica preminulog Miljković Velibora inače estradnog umetnika poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana, gde su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečeno beživotno telo pomenutog Velibora. Na lice mesta izašla ekipa SHMP koja je konstatovala smrt. Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Telo vozilom saniteta preveženo na ISM - navodi se između ostalog u saopštenju.

Podsetimo, Miljković je započeo karijeru kao pevač u pank rok bendu Radost Evrope, koji je formiran 1979. godine. Kroz bend je prošao veliki broj muzičara, uključujući Dimeta Todorova koji je kasnije bio član Partibrejkersa i Slobodana Loku Neškovića koji je kasnio bio član benda Urbana gerila. Bend je imao probe i uglavnom nastupao u beogradskom Studentskom kulturnom centru, a uglavnom su izvodili pesme pank rok grupe Ramons, ali i svoje.

Bend je prestao sa radom 1985. godine, a deo materijala našao se na Miljkovićevom debitantskom albumu, koji je počeo solu karijeru nakon raspuštanja benda. Toni Montano je 2012. godine okupio grupu beogradskih muzičara, kako bi krenuo na povratničku turneju. U sastavu su se našli Edi Salvatore (ritam gitara), Santos Trafikante (vodeća gitara), Vićenco de Mora (bas gitara) i Emilio Horhas (bubnjevi). Montano i bend su prvi put nastupali na pomenutom pivskom festivalu na kome je i snimljen upravo objavljeni materijal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20