22.05.2024.

18:41

Foto: Foto: Printscreen You/Tube

Džet set

Neverovatna sudbina! Toni Montano i Dušan Milašinović Čarli pevali su u istom bendu i preminuli su u istom danu!

Srpska javnost je danas zavijena u crno nakon što su stigle vesti o smrti dve značajne ličnosti -Dušana Milašinovića Čarlija i Tonija Montane. Priminuli su na isti dan, ali ono što je neverovatno je to da su pevali u istom bendu, "Radost Evrope"!

Informer

 

Dušan Milašinović Čarli, poznat kao jedan od pionira domaće muzičke scene i osnivač nekoliko legendarnih bendova, preminuo je u ranim jutarnjim satima. Legendarni beogradski panker dominirao je 60-tih godina, a umro je nakon kratke i teške bolesti u 60. godini.

Njegov doprinos muzici bio je neprocenjiv, a njegova energija i entuzijazam inspirisali su mnoge generacije muzičara.

Informer

 

Samo nekoliko sati kasnije, stigla je vest o smrti Tonija Montane, popularnog muzičara i omiljenog člana rok zajednice. Toni Montana, poznat po svojim hitovima i harizmi, ostavio je neizbrisiv trag u muzičkom svetu i srcima svojih obožavalaca.

Kao i Dušan, karijeru je počeo u bendu "Radost Evrope" koji je osnovan 1979. godine. Tonijevo beživotno telo je pronađeno u stanu u kojem je živeo, a preminuo je u 62. godini.

Informer

 

Ova dva velika gubitka muzička scena će teško nadoknaditi, a njihovi prijatelji, porodice i fanovi ujedinjeni su u tugi. Saopštenja o sahrani i komemoracijama biće objavljena naknadno.