23.05.2024.

15:38

Foto: Informer

Džet set

Rale zavijen u crno! Kompozitor slomljen zbog njegove smrti: "Zauvek ću ga pamtiti kao srećnog čoveka"

 

Sinoć je sve šokirala vest da je Toni Montano preminuo. Pevačevo beživotno telo je pronašla sestra, nakon što je sa polocijom provalila u njegov stan i zatekla užasan prizor.

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile i oprostile od njega, a među njima i Goran Ratković Rale.

Goran i Toni su se družili par decenija, čak su zajedno i sarađivali, ali vest da je on preminuo, Rale je saznao od novinara. Iako je bio zatečen i tužan zbog toga, kompozitor se prisetio nekiuh zanimljivih detalja o pokojnom rokeru.

Informer

 

- Naše poznanstvo traje više od 30 godina. Tokom tih godina uvek je dolazio kod mene da mi donosi tekstove. Milsim da ih imam između 100 i 200, a za koje nisam još počeo da pravim muziku. Voleo sam s njim, ne samo da sedim i čitam njegove tekstove, nego da razgovaram o različitim temema jer je bio retko načitan i informisan čovek, koji je iznad svega voleo muziku, fudbalskih klub Liverpul i Rusiju. Bio je veliki protivnik novog svetskog poretka i za nekog ko je uglavnom bio muzički orijentisan ka zapadu, iznenađujuće je bio mnogo više okrenut ka istoku, Rusiji i veri. Takvog ću ga se sećati. Raspoloženog, srećnog i elokventnog - naveo je kompozitor.

Informer

 

Podsetimo, Toni Montano preminuo je u juče, 22. maja, u 62. godini života. Veliborova sestra od strica pokušavala je da dozove rokera, a onda je stigla policija.

- Angažovali su bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečen muzičar. Na lice mesta izašla ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala smrt. Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti - navodi izvor.