27.05.2024.

22:55

Foto: Tanja Andric/Instagram

Džet set

"Sramota me je da pričam o Severini pred ovakvim državnicima!" JK se prvo dotakla izgleda hrvatske pevačice, a onda zadala završni udarac!

Na insistiranje voditelja "Ćirilice" da ipak, ispriča detalje njenog sukoba sa Severinom Jelena je ostala pri stavu da pevačica iz Hrvatske ne zavređuje pominjanje u ozbiljnoj emisiji sa ozbiljnim državnicima. Međutim, Marić je insistirao da Karleuša bar kaže da li poznaje Vučkovićevu.

Informer

 

- Prošla sam pored nje, ali je nisam prepoznala. Uživo i na slikama - to je druga priča. Kada pričamo o ženama koje prodaju veru za večeru...Njima nije mesto u emisijama sa ozbiljnim državnicima. Ona je mene napala jer sam rekla da joj je otac Srbin. Nazvala je moje reči beščasćem. Severina mora da shvati da, kada se podržava svoje, nije nikakav atak na druge. Kada se usudiš da kao Srpkinja odbraniš svoje, odmah ti stave žig… Časno je braniti svoju zemlju, a ja nisam imala nameru nikoga da uvredim.Ipak, ova emisija je ozbiljna da bi govorili o tabloidnim ličnostima, a ona je tabloidna - rekla je Jelena i poručila da je Balkanu potrebno pomirenje i umerena politika.