• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

27.05.2024

22:28

Karleuša o medijskom ratu sa Severinom: Pevačica u jeku skandala prokomentarisala sramno ponašanje Hrvatice

ATAIMAGES/Zoran Sinko

Estrada

Karleuša o medijskom ratu sa Severinom: Pevačica u jeku skandala prokomentarisala sramno ponašanje Hrvatice

Podeli vest

Jelena Karleuša negirala je lični sukob sa Severinom gostujući u emisiji "Ćirilica" na Happy TV i napomenula da je ona samo iznosila svoj stav i zastupala svoju zemlju.

Pevačica Jelena Karleuša predstavljena je u emisiji "Ćirilica" kao "glas naroda" i neko ko govori bez straha o svim gorućim političkim temama.

- Pažljivo sam slušala predsednika Vučića, ministra Dačića i Milana Kneževića. Ovo večeras nije bio politički govor. Izneti stav za koji smatram da je ispravan - za to ne treba hrabrost.  Napadana sam zbog mnogih svojih stavova - istakla je pop diva.

Foto: printscreen

 

Na konstataciju Milomira Marića da narod više zanima njen sukob sa Severinom, Jelena je negirala da je sa pevačicom iz Hrvatske u sukobu.

- Nemam sukob sa Svereinom, ali moram da kažem da politizacija nečega što se zove odbrana svoje zemlje, iako nemam konkretno od čega da branim Srbiju, jer ne verujem da narod može da bude kriv, nije fer - istakla je Karleuša, pa nastavila: 

- Nedavno sam naspisala jedan tekst koji je izazvao gnev kod dela javnosti u Crnoj Gori. Morala sam da otkažem nastup u Budvi. Ne bih generalizovala, smatram da sam voljena i cenjena u čitavom regionu i ne bih rekla da je čitav crnogorski narod protiv mene - objasnila je Jelena.

Foto: printscreen

 

Milan Knežević pozvao je Jelenu u ime Opštine Zeta da bude njihov gost za Vidovdan, pa nek puknu dišmani.

- Ja sam se na Vidovdan i udala - rekla je pevačica.

Ivica Dačić u šali je dobacio da bolje da to ne pominje, a Jelena je nastavila da govori o svom tekstu koji je izazvao buru u Crnoj Gori.

Foto: printscreen

 

- Ja sam u školi učila da su Crnogorci i Srbi braća. Mene narod u Crnoj Gori voli, a napada me jedna mala politička organizacija. Moj tekst su proglasili za govor mržnje. A sa druge strane postoje ljudi koji govore protiv moje zemlje i naroda i to se ne naziva govorom mržnje. Bila sam u šoku zbog reakcija, davali su saopštenja da je moja muzika zabranjena. Ja se ne plašim ni kometa ni komita, kako se već nazivaju ti ljudi. Ništa loše nisam rekla, već samo ono što smo mi učili u školi, da su naši narodi bratski - rekla je Jelena i napomenula da nema nameru nikome da se pravda. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija