• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

27.05.2024

14:00

"Samo da izdržim..." U jeku Duškovih niskih udaraca, JK se oglasila emotivnim rečima - brutalno iskrena poruka

Informer

Estrada

"Samo da izdržim..." U jeku Duškovih niskih udaraca, JK se oglasila emotivnim rečima - brutalno iskrena poruka

Podeli vest

Najpoznatija muzička zvezda u regionu se u jeku porodične drame oglasila emotivnom porukom.

Jelena Karleuša, u jeku skandala sa suprugom Duškom Tošićem, ponovo se oglasila putem društvene mreže Instagram.

Tom prilikom, pop diva, bez ustručavanja, otkrila je šta bi u ovim teškim trenucima za nju bio trijumf. 

- Samo da izdržim sva iskušenja i izazave, da budem dobar čovek i kada bih najradije bila loš, da prećutim ono što se ne govori, da ne osetim mržnju i želju za osvetom. Neka mi univerzum da snagu da sve koji mi čine zlo razumem, neka mi život da snagu da sve svima oprostim. To je moja pobeda - poručila je JK.

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

 

Podsetimo, odnos najpoznatijeg bračnog para u Srbiji, Jelene Karleuše i Duška Tošića, ponovo je u centru pažnje svih regionalnih medija. 

Supružnici su se tokom noći prepucavali putem društvene mreže Instagram, najpre Jeleninim objavljivanjem prepiske sa Duškovim pravnim zastupnikom, zatim fudbalerovim pretnjama i, naposletku, otvorenim pismom muzičke zvezde.

Dok spavam sa mojom decom u sobi, "druga strana" (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Mora da je baš luda žurka kad je zaboravio da je juče davao "ekskluzivu"
Kada je reč o ovoj pretnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade, itd. Zamolila bih "drugu stranu", mada ovde postoji samo jedna - naša i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina. To je sve što treba da uradi, umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu
 - poentirala je JK.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija