• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

27.05.2024

08:32

Duško Tošić: Moja tolerancija se polako približava kraju, sve ima svoje granice!

Instagram Karelusastar/Instagram duskotosic/Printscreen

Estrada

Duško Tošić: Moja tolerancija se polako približava kraju, sve ima svoje granice!

Podeli vest

Fudbaler je, očigledno isprovociran dokazima koje je objavila JK, usred noći javno zapretio svojoj supruzi.

Medijski rat na relaciji Jelena Karleuša - Duško Tošić poprimio je nove razmere prepiskom koju je pop diva objavila, a koju je prethodno razmenila sa fudbalerovim advokatom.

Usred noći, na Jelenin stori reagovao je i bivši golgeter, koji je takođe putem Instagrama poručio: 

- Daj Bože da je konačno odlučila da se razvedemo, sporazumno - istakao je Tošić, pa dodao:

- Pošto vidim mnogo laži sa druge strane... Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali, sve ima svoje granice. Moja toleracija se polako približava kraju, tako da ću uskoro dati detaljno svoju verziju, ali se plašim da će mediji morati naredne dve godine da se bave time - napisao je Duško. 

Podsetimo, Jelena Karleuša podelila je putem društvenih mreža poruke koje je razmenjivala sa pravnim zatupnikom Duška Tošića, a kojim je i zvanično pokazala da je ona ta koja godinama unazad pokušava da se razvede od supruga i oca svoje dve ćerke.

Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, našta joj je on odgovorio:

Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - napisao joj je advokat.

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza.

Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... - deo je poruke, ali se ostatak ne vidi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija