• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

27.05.2024

08:15

"Inicijator razvoda sam ja!" JK objavila prepisku sa Duškovim advokatom - dokaz crno na belo, godinama želi da se reši Tošića

Instagram Karelusastar/Instagram duskotosic/Printscreen

Estrada

"Inicijator razvoda sam ja!" JK objavila prepisku sa Duškovim advokatom - dokaz crno na belo, godinama želi da se reši Tošića

Podeli vest

Pop diva podelila je prepisku sa advokatom Duška Tošića kojom je i zvanično pokazala da godinama unazad pokušava da se razvede od njega.

Najpoznatija regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša oglasila se nakon izjave njenog supruga Duška Tošića.

Sportista je, podsetimo, pomenuo razvod, kada je istakao da, navodno, sporazumno pokušava da se raziđe od Jelene.

Nije prošlo mnogo vremena, JK je uzvatila na ove izjave, brutalnije nego ikada, objavljivanjem prepiske sa Tošićevim advokatom.

Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

Foto: Instagram Karelusastar/Instagram duskotosic/Printscreen

 

- Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - napisao joj je advokat.

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza.

Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... - deo je poruke, ali se ostatak ne vidi.

Inače, kako se može videti iz priloženog, prepiska je nastala 23. maja 2022. u 9:46 ujtru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija