Autor: Informer/K.Ć.

29.05.2024.

21:29

Foto: Masha Bandjur

Džet set

"Sve je ok": Muškarac brutalno napao Karleušu, evo kako je Jelena odreagovala

Pop diva, zbog svojih jasnih stavova, često izaziva frustracije kod mnogih, koji žurno idu na njen profil kako bi iste i izbacili, sakrivajući se iza lažnih profila.

Tako je bilo i sada. Karli je na svom Instagram profilu izbacila video, koji je brzo postao viralan, a komentari ispod njega su se samo nizali. Među njima se jedan posebno izdvojio, budući da je uvredljiv, Jelena je odlučila da ne prećuti i da odgovori.

Informer

 

- Veće koze od tebe nisam viđeo - glasio je komentar.

- Džemale, eto jel sad lakše? Lepo si napisao, izbacio si to iz sebe. Mirno sada možeš da živiš, srećan, ispunjen... život je lep. Sve je ok - glasio je odgovor Jelene Karleuše.  

Poruka Jelene Karleuše je bila sasvim jasna. Društvene mreže treba da se koriste za podršku i inspiraciju, a ne za vređanje i omalovažavanje drugih osoba. 

Informer

 

Podsetimo, nekon što je Severina započela rat sa pop divom, Jelena Karleuša je negirala lični sukob sa Severinom i napomenula da je ona samo iznosila svoj stav i zastupala svoju zemlju.

- Nemam sukob sa Svereinom, ali moram da kažem da politizacija nečega što se zove odbrana svoje zemlje, iako nemam konkretno od čega da branim Srbiju, jer ne verujem da narod može da bude kriv, nije fer - istakla je Karleuša, pa nastavila: 

- Nedavno sam naspisala jedan tekst koji je izazvao gnev kod dela javnosti u Crnoj Gori. Morala sam da otkažem nastup u Budvi. Ne bih generalizovala, smatram da sam voljena i cenjena u čitavom regionu i ne bih rekla da je čitav crnogorski narod protiv mene - objasnila je Jelena u emisiji "Ćirilica" na Happy TV.