30.05.2024.

07:36

Foto: Foto: Printscreen/PaparazzoLov, ATA Images

Džet set

Melina Džinović "uhvaćena" u saobraćajnom prekršaju: Evo sa kim se modna kreatorka sastaje posle razvoda (FOTO)

Od trenutka kada je kao bomba odjeknula vest da se Melina i Haris razvode posle 22 godine zajedničkog života, dizajnerka nije davala izjave niti se mogla videti na javnim događajima.

Dok je Haris sa podelio svoju stranu priče sa medijima, Melina je odlučila da o bračnom životu i bivšem partneru ne govori u javnosti, pa se povukla u medijsku ilegalu.

 

Informer

 

Ipak, ekipa "Paparaco lova" uspela je da snimi Melinu Džinović i to dok je svojim skupocenim automobilom prekršila pravila saobraćaja, pa je tako prvo prošla kroz crveno svetlo. Zatim je kroz prozor izbacila smeće u kontejner, a onda se parkirala nasred ulice.

Modna kreatorka se u jednom kafiću našla sa drugaricama sa kojima je bez žurbe uživala u kafi, iako je njen auto bio nepropisno parkiran. Takođe, snimljena je i ispred svog butika, gde je nonšalantno pušila cigaru.

Ekipa "Paparazzo lova" bila je i ispred doma Harisa Džinovića, koji je prvo sa sinom gledao nešto oko njegovoj automobila, a onda je Kan izašao na ulicu samo u bade mantilu i papučama i razgovarao sa drugovima.