• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

14.03.2024

21:38

"Pomirenja nema!" Haris odlučan, definitivno precrtao Melinu: "Ona zna razloge što me je ostavila, ja ne znam nijedan!"

ATA Images

Estrada

"Pomirenja nema!" Haris odlučan, definitivno precrtao Melinu: "Ona zna razloge što me je ostavila, ja ne znam nijedan!"

Podeli vest

Haris Džinović je ogolio dušu i do detalja progovorio o razvodu sa svojom još uvek zakonitom suprugom Melinom.

Kuća Harisa Džinovića poslednjih nedelja glavno je mesto okupljanja velikog broja medijskih ekipa. Povod za takvo kampovanje je razvod kralja meraka i Meline nakon 12 godina braka. Modna kreatorka je napustila vilu na Senjaku i iznajmila stan u luksuznom naselju u Beogradu. 

Džinović je sada otvoreno pričao o krahu braka, te otkrio da li je navodna prevara njegove još uvek zakonite supruge razlog rastanka.

Foto: ATAIMAGES

 

- Daću vam odgovor! Pitajte nju, ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge, ja ne znam nijedan. To je to - rekao je pevač, koji je rastanak od Meline teško podneo. 

- Ne, nije mi teško. Bilo mi je teško pre godinu, godinu i po dana jer mi se razbija porodica i tako dalje. Međutim, nekako sam to ishendlovao snagom mentalnog sklopa koji je poprilično jak, a pomalo i tvrdoglav. Uspeo sam sve to da saniram i, kako se kaže, iz jedne bitke izađeš jači nego što si bio - kazao je on. 

Foto: ATAIMAGES

 

Takođe je otkrio na koji način je preboleo odlazak još uvek zakonite supruge.

- Da se razumemo, sve je to stvar glave i emocija. Znači, treba pomiriti emociju koja je tu najveći problem i pomiriti je sa glavom, odnosno sa realnošću. Ako to dvoje čovek uspe da napravi i tu napravi pobedu, odnosno ako uspe to da pomiri onda je napravio pobedu i uspeo - rekao je Haris.

Džinović tvrdi da je u bračnom odnosu uvek bio iskren, te zbog toga nema problem da otvoreno kaže stoje stvari između njega i Meline.

- Moja platforma životna je istina i ja sve što kažem kažem istinu jer istinu, upamtite dobro, ne treba podgrejavati. Ona je uvek tu podgrejana i gotova. Laž treba stalno pratiti. Laž treba podgrejavati i laž je promašena investicija zato što treba puno brige oko nje. Šta sam rekao juče, a šta ću reći sutra. A istinu izvadiš od 3.000 godina unazad koja je zaključana negde i uvek je ista - dodao je on, pa otkrio da li je ljut na Melinu. 

Foto: ATA Images

 

- To su moje privatne stvari na koga sam ja ljut i tako dalje. Ja to ne iznosim. Rekao sam vam, pitajte nju, ona je napustila i ostavila mene, nisam ostavio ja nju. Kraj - tvrdi Haris.

Iako je teško staviti tačku posle 12 godina braka, Haris je prelomio i potvrdio da nema pomirenja. 

- Ne! Pomirenja nema. Šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola pa ga opet sastavljati, kakav će biti? - odgovorio je on, pa se osvrnuo na reakciju njihove dece Đine i Kana.

- Oni su na srećnu okolnost već odrasli, imaju po 19, 20 godina. Oni su skoro ljudi formirani, imaju svoj način razmišljanja, stavove, prema tome žive dobro i žive ovde. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom tako da život ide dalje i ide dobro - otkrio je Haris u emisiji "Una, due, tre" Una televiziji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Medicinska sestra sa VMA pred sudom! Drama oko nasledstva Laneta Gutovića se nastavlja
Estrada

Medicinska sestra sa VMA pred sudom! Drama oko nasledstva Laneta Gutovića se nastavlja

Drama, nakon što je ćerka Laneta Gutovića, Milica, iznela niz zastrašujućih optužbi na račun medicinske sestre sa VMA, ne jenjava. Ona je na svom Fejsbuk profilu izjavila da je radnica sa VMA uz dvojicu nepoznatih muškaraca prevarom želela da liši nju i njenu sestru nasleđa svog oca. Nakon nekoliko dana kasnije stiglo je i zvanično obaveštenje ove ustanove, a sada je otkriveno da je izvesna sestra bila na sudu i dala izjavu povodom cele situacije.

14.03.2024

22:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija