Autor: Informer/K.Ć.

01.06.2024.

16:18 >> 16:26

Foto: Ataimages/twiter/stratosferna

Džet set

Pojavio se poslednji snimak Sinana Sakića: Iako je bio bolestan, nije prestao da peva (VIDEO)

Legendarni pevač napustio nas je 01. juna 2018. godine, a iza sebe ostavio neizbrisiv trag. Sinan Sakić je svojim glasom i emocijom osvojio srca publike, te se njegove pesme i dan danas pevaju i veliki su hitovi.

Zbog svog stila života, Sinanu je obolela jetra, a neposredno pred smrt ustanovljeno je i da mu je hitno potrebna transplatacija. Međutim, pevaču se naglo pogoršalo zdravstveno stanje i on je preminuo u svojoj 62. godini. Sakić se tri dana nakon smrti sahranjen na muslimanskom groblju u Loznici.

Informer

 

Njegova supruga Sabina, koja je bila pored Sinana do poslednjeg dana, govorila je jednom prilikom koliko joj je teško da se nosi sa njegovom smrću.

- Usamljeno i ostavljeno. Nekako to nikada ne prođe. Volela bih da je živ, prosto sada kad trebamo uživati, ali to su sudbine. Trebalo mi je pet godina da prebolim, tek sada smo trebali da živimo. On je bio duša duše moje - rekla je Sabina, koja je za "Kurir" otkrila da joj je muž izdahnuo u zagrljaju.

Sada se na jednoj stranici, na društvenoj mrežo Iks, pojavio navodno poslednji snimak Sinana Sakića. Na videu možemo videti da pevača, iako je bio bolestan tada, glas nije napustio.