02.06.2024.

20:01

Foto: shutterstock/Informer/Facebook

Džet set

Udaje se Dragana Kosjerina: Voditeljka zakazala gala slavlje u jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu

Popularna voditeljka je 2018. godine započela svoju romansu sa, tada svojim izabranim lekarom, Bojanom Perduvom. Kako je Kosjerina jednom prilikom ispričala, odmah po upoznavanju su proradili leptirići i tada su shvatili da su jedno za drugo stvoreni. Dragana je još istakla i da im je prvi razgovor trajao 10 sati.

- Meni se to dosad nije dešavalo. U prethodnim vezama se očekivalo bezuslovno prilagođavanje kao dokaz ljubavi i posvećenosti, što nikad ne rezultira srećnim krajem. Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo - izjavila je ona svojevremeno za medije.

Informer

 

Da je Dragana ljubav njegovog života, on je to potvrdio 2019. godine, kada je lepu voditeljku i verio u Grčkoj. Dok su šetali Akropoljem i okolnim znamenitostima, voditeljka nije ni pomišljala da će baš tu biti zaprošena. On je iz džepa izvadio kutiju s prstenom, kleknuo i pitao voditeljku da se uda za njega. Od šoka, Dragana je nekoliko sekundi ćutala, da bi potom, bez mnogo razmišljanja, odgovorila: "Da, udaću se za tebe".

Informer

 

I to će se konačno desiti 9. juna ove godine. Bojan i Dragana Kosjerina će pred porodicom i prijateljima izgovoriti sudbonosno "da" u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

- Tačno je da se Dragana udaje. Svadba će biti u restoranu na vrhu hotela kako bi veselje ostalo u tajnosti. Crkveno venčanje je rezervisano za članove porodica mladenaca i kumove - potvrdio je izvor za "Kurir".

Do objavljivanja ovog teksta voditeljka se nije oglasila na ovu temu.