• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

28.03.2024

15:16

Sada je sve jasno! Kolega raskrinkao Draganu Kosjerinu, ovako se ponaša lepa voditeljka kada se ugase kamere

ATAIMAGES

Estrada

Sada je sve jasno! Kolega raskrinkao Draganu Kosjerinu, ovako se ponaša lepa voditeljka kada se ugase kamere

Podeli vest

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki sa domaće javne scene, a sada je njen kolega otkrio kakva je ona zapravo kada nije pod svetlima reflektora.

Voditeljka Dragana Kosjerina osim elokventnosti i profesionalizma, veliku pažnju javnosti privlači svojim izgledom i neodoljivom harizmom, te ne čudi da je san mnogih muškaraca.

Foto: profimedia

 

Dragana je nedavno iznenadila svoje fanove kada je promenila frizuru, a mnogi se pitaju kakva je ona zapravo kada nije pod svetlima reflektora, a upravo to otkriva njen kolega Stefan Bendić:

Foto: Printscreen You Tube

 

- Odličan sam sa Kosjerinom. To je prvo pitanje na svaku slavu koju dođem: "Sine super, sport, sve, ali kakav si sa Kosjerinom, da li je lepa uživo kao na TV?". To ti je standardno pitanje. Odličan sam njom, pozdrav za moju koleginicu Draganu Kosjerinu. Dragana je otprilike Novak Đoković, ona je ozbiljan profesionalac šta god da radi. Evo primera, Svetsko prvenstvo, Dragana prati sve, gleda sve, priča mi svoje utiske i onda šta ja mislim, šta ona misli. Ona žena se ne bavi time, ali svaka joj čast. Napravila je veliku stvar, jeste radila na Sport klubu, jeste radila tenis, ali to nema veze s tim. Ona je surovi profesionalac - poručio je Bendić u podkastu "Reketiranje".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija