Autor: Informer/K.Ć.

02.06.2024.

23:34

Foto: Informer/ATA images

Džet set

Saša Popović šokirao odlukom, takmičari zanemeli: Ovo se nikada nije dogodilo u Zvezdama Granda

Čak 20 polufinalista se borilo za prolazak u finale pomenutog takmičenja. Žiri je bio na Tantalovim mukama, jer nisu mogli da odluče ko je od koga bio bolji. Svi takmičari su brilirali.

Svestan jake sezone i talenata, Saša Popović imao je najteži zadatak - da donese konačnu odluku o finalistima koji će se sledeće subote boriti za laskavu titulu.

Informer

 

- Za dvadeset godina koliko radim "Zvezde Granda", ovo je najteže veče. Četvoro će nažalost napustiti takmičenje večeras. U finalu nema duela, svaki kandidat nosiće svoj broj. Glasaće se iz pet država: Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske - objasnio je Popović, koji je u polufinalnoj emisiji i zaigrao sa sve štakama, a onda sve iznenadio odlukom.

Informer

 

- Svaki od ovih kandidata je prošao 13 kola da bi došao do ovde... Siguran sam da svi koji prate "Zvezde Granda" znaju svakog takmičara jako dobro i ovo je trenutak odluke. Odluka glasi... Neće biti 16 takmičara u finalu biće 17. Gde je 17, tu je i 18, a gde je 18 neka svih 20 idu u finale! Kada su toliko izdržali neka gledaoci odluče koga hoće, a koga neće i ko će biti pobednik! Nemam srca nikoga da izbacim jer su svi dobri - odlučio je Popović, što je iznenadilo sve.

Inače, ovo se do sada nikada nije desilo u "Zvezdama Granda", saopštio je Grand.