05.06.2024.

19:23

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

Džet set

Tea Tairović proživela pakao! Pevačicu uoči promocije udario grom, ona poručila: Umorna sam (VIDEO)

Tea Tairović upriličila je promociju novog studijskog albuma, "Tea", na brodu, kojim se provozala od Beograda do njenog rodnog Novog Sada.

Pevačica se pojavila belom uzanom kombinezonu, a nakon što je ispozirala okupljenim fotografima, ona se potom i obratila prisutnim pripadnicima sedme sile.

- Jako sam srećna, ali i umorna. Na albumu sam naporno radila... Godinu dana tačnije i ima više od deset pesama. Danas me je udario grom pored auta u Novom Sadu, a imam pesmu “Udri me grome”. Pored nje, imam i jednu koju sam nazvala “Titanik”, pa s tim u vezi, ne bih ja više pevala o prirodnim katastrofama i ratovima - rekla je Tea na konferenciji, pa nastavila:

- Meni je teško slomiti srce... Lako se iznerviram, ali mi je teško slomiti srce. Znam da se identifikujem sa pričama prijatelja i poznanika, otud takvi emotivni tekstovi. Upadnem u neko loše raspoloženje i odmah nastane pesma. Relaksirana sam što sam tiče koncerta u Areni 21. septembra. Sutra kumujem na svadbi, čim to završimo prelazimo na pripremu koncerta - rekla je Tea.

Celu izjavu Tee Tairović pogledajte u video-zapisu ispod teksta.

Tagovi: