• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć./A.S.

05.06.2024

18:51

Dubok dekolte i go stomak! Vrelo izdanje Tee Tairović, pevačica sva u belom, pršti od seksepila (FOTO/VIDEO)

Kristijana Ćaćić

Estrada

Dubok dekolte i go stomak! Vrelo izdanje Tee Tairović, pevačica sva u belom, pršti od seksepila (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Tairovićeva se pojavila u neobičnom izdanju na promociji svog albuma.

Pevačica Tea Tairović danas održava promociju svog novog albuma pod nazivom "Tea". 

Tairovićeva je tim povodom unajmila brod, a predstavnici medija će moći da se druže sa mladom pevačicom, ali i uživaju u krstarenju. 

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Ona je za ovu priliku odabrala provokativni beli kombinezon. Naime, gornji deo kombinezona je izgledao kao sako, ali je imao veliki prorez na stomaku, kao i skroz gola leđa. Gornji deo je sa donjim delom, odnosno pantalonama bio spojen samo jednom tankom trakom. 

Ova neobična odevna kombinacija je dodatno istakla njeno izvajano telo. 

Što se tiče frizire, pevačica se odlučila za visoku punđu, a ceo izgled je upotpunila blagom šminkom. 

Tea je na promociju došla u besnoj mašini, koju je vozio njen telohranitelj, za kog se danima unazad spekuliše i da je pevačicin dečko. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija