Autor: Informer/A.S.

06.06.2024.

20:31

Foto: ATAimges

Džet set

Kao sestre! Andreana Čekić sa majkom došla na svadbu koleginice, obe nose isti modni detalj čija cena iznosi preko 10.000 evra (FOTO)

Pevačica Andreana Čekić danas je u pratnji majke Sonje, došla na svadbu koleginice Tamare Milutinović

Sonja i Andreana su došle ruku pod ruku na proslavu, a prisutni su prokomentarisali da njih dve izgledaju kao sestre. 

Informer

 

Pevačica je na sebi imala crnu haljinu, a u ruci je nosila čuvenu "birkin" torbu, čija je cena u zavisnosti od modela varira od 10.000 do 40.000 evra. I njena majka je nosila torbu istog brenda, samo u drugoj boji.

- Da, često kažu da smo kao sestre i meni je baš drago. Ja sam ponosna - rekla je pevačica i rekla da se ne bi udavala.

Informer

 

- Ne, ja volim tuđe svadbe ovaj. Imala sam prelepu svadbu i što se mene tiče ne mora stalno. Jako je vruće u venčanici. Ne planiram brak i neću se udavati više - rekla je ona. 

Pevačica je zatim otkrila da li ima udvarače. 

- Ništa ozbiljno i ništa značajno na kraju krajeva. Niko mi se i ne sviđa. Mislim da treba da nađe taj koji će meni da se dopadne. Da ću ja da osetim te neke leptiriće i onda ću ja sama neku inicijativu da preduzmem - bila je iskrena i otkrila koji je idealan muškarac za nju.

Informer

 

- Kao glumac Džejson Momoa. Padam u nesvest od same pomisli. Momoa ima svetle oči, visok je, malo je onako... Mnogo mi je muževan. Ja volim da kažem, malo je kao neandertalac, prava muškarčina. Ne gledam samo trbušnjake, nego celokupnu sliku i gledajući njegov intervju, sve mi se to sviđa.