• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

06.06.2024

19:32

"Jedva čekam da skinem venčanicu": Prva izjava Tamare i Darka nakon sklapanja braka, pevačica zaboravila da uradi jednu bitnu stvar (VIDEO)

ATAimages

Estrada

"Jedva čekam da skinem venčanicu": Prva izjava Tamare i Darka nakon sklapanja braka, pevačica zaboravila da uradi jednu bitnu stvar (VIDEO)

Podeli vest

Darko i Tamara ističu da su presrećni danas, ali da su imali veliku tremu jer su se bojali da li će sve dobro ispasti.

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić, danas su se venčali i krstili svoju ćerkicu. Oni su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru, a proslava se održava u jednom prestoničkom restoranu. 

Nakon čina sklapanja braka, Tamara i Darko su okupljenim novinarima priznali da se osećaju prelepo, ali da su imali tremu. 

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

- Prelepo nam je, ne mogu da opišem ovaj osećaj, nešto najlepše što sam doživela do sada. Bilo je i suza i emocija, ceo dan je emotivan, jedva čekam da sednem i saberem utiske - rekla je Tamara, a onda je Darko otkrio da se osećao kao filmu kada je svoju suprugu video u venčanici. 

- Kada sam je video kako izlazi u venčanici, osetio sam se kao u filmu.

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

Tamara je priznala da joj venčanica stvara problem jer je preteška, kao i da jedva čeka da je skine. 

- Venčanica mi je preteška, jedva čekam da je skinem. Kada prođe prvi ples ću je skinuti i da odahnem malo. Ni muž ne može normalno da hoda pored mene. Presvlačim se odmah nakon prvog plesa. Nije mi bilo preteško da odaberem venčanicu, čim sam ušla u ovu haljinu znala sa, da je to, to - izjavila je ona, pa otkrila da je zaboravila da zgazi muža. 

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

- Što se tiče gaženja, znaš da se nisam toga setila. Htela sam stvarno i pripremila se, ali toliko je bilo užurbano, da se na kraju i nisam setila. 

Mladenci ne kriju da imaju tremu, ali da se nadaju da će ona sada polako nestati i da će moći nesmetano da uživaju sa gostima. 

- Imam i dalje veliku tremu jer je sve ovo jedna velika organizacija i iziskuje mnogo vremena. Stvarno je preteško sve ovo izgurati, ali sada ćemo se opustiti sa svojim najdražim ljudima - rekla je pevačica, koja se zatim osvrnula i na njihovu ćerkicu, koju su krstili danas. 

- Ćerkica je bila presrećna u crkvi i baš je bila mirna. Nije se čula, sem što je na kraju počela i da priča. Sada spava i ja se nadam da će se probuditi za prvi ples. 

Zbog poslovnih obaveza, oni još uvek nisu zakazali medeni mesec. 

- Što se tiče medenog meseca još ništa ne znamo, zavisi od situacije. Zavisi od sledećeg potpisivanja mog ugovora - rekao je fudbaler. 

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

Za kraj, ponosna mlada je rekla da bi volela da Darko i ona imaju troje dece. 

- Emili je još uvek mala i zahteva da joj se mnogo posvetimo, ali Darko i ja priželjkujemo još dece. Prvo sam mu obećala petoro dece, a sada smo došli na troje - rekla je Tamara za medije. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija