08.06.2024.

18:56

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Pesme su im glupe, trajaće ko jogurt" Mia Borisavljević oplela po kolegama, a evo koga je posebno izdvojila (VIDEO)

Mia Borisavljević više od 15 godina je na estradi, a sa svojim partnerom Bojanom Grujićem pokrenula je pre godinu dana i novi biznis u fitnes industriji. Mia se sada osvrnula na stanje na estradi i prokomentarisala kako ona vidi albume koje su njene kolege objavile poslednjih meseci.

- Toliko glupih pesama postoji i toliko glupih pesama je izašlo u ovih par meseci, ne znam... možda šest albuma. Ne znam da li će se četiri pesme slušati i svirati od svega toga - rekla je ona gostujući na Radiu S 3.

Informer

 

Međutim, nije htela da imenuje pesme na koje misli, jer kako je objasnila, ne može da ih zapamti pa i ne zna kako se zovu. Na konstataciju voditeljke, da je puno mladih izvođača trenutno popularno i da je došlo do smene generacija, Mia je konstatovala:

- I njima će brzo da dođe smena generacija, da ne misle da im je ovo večno. Zato što smena generacija sada dolazi mnogo brže nego pre. Ja kada sam se pojavila 2008. tada se smenjivala generacija Zlate Petrović i Goce Božinovske, otprilike. Nisam ja toliko matora, ali su mnogo duže trajali pevači. I Goca i Zlata su i dan danas pevačine, ali njihov hajp je u tom momentu opadao i onda su dolazili neki drugi izvođači, kao što su "Elitni odredi", kao što je Mia Borisavljević, i šta znam ko se sve tada pojavio...Sada to sve ide mnogo brže i traje kraće. S jedne strane to je dobro zato što mnogo se brže probiješ nađeš put do publike, a s druge strane nije dobro, jer nekako je kao jogurt. Koliko će neko da traje to zavisi od njihove upornosti i njihovog puta onako kako im Bog bude rekao. Oni svi imaju kapacitet da traju, ali zavisi ko će pre da se potrši - objasnila je pevačica.

Informer

 

Prema njenim rečima, ima pevača kod kojih se vidi da će brzo da sagore u toj svojoj prevelikoj želji.

- Mislim da se vidi ko je to, to su oni koji preteruju u svemu. Sve su uspeli za tri meseca snašli se, sve je pokazao ili pokazala - rekla je Mia, pa zaključila da muškarci imaju više potencijala da traju.

Informer

 

Kao one koji će opstati na estradi izdvojila je Vojaža i Nućija.

- Oni imaju i studijski rad. U jednom trenutku života ako budu procenili da ne bi trebalo da budu izvođači, baviće se studijskim radom, biće vrhunski studijski majstori, kao Cobi recimo. On sada čovek piše muziku za filmove. Mnogo je bitno da budeš kompletan muzičar da bi pratio vreme. Mislim da te neke devojčice koje su maksmalno istresle i pokazale sve što imaju i na TikToku i svuda i poizbacivale milijardu pesama i nekako su sad dosadne - rekla je Borisavljevićeva.