• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

03.06.2024

07:02

Savetnica! Mia Borisavljević poručila Dragani Mirkovič: "Nađi mlađeg muža kao što sam ja!"

shutterstock/Informer

Estrada

Savetnica! Mia Borisavljević poručila Dragani Mirkovič: "Nađi mlađeg muža kao što sam ja!"

Podeli vest

Mia je ispričala da je njoj odlično u braku sa mlađim muškarcem, te i ostalim ženama savetuje da postupe isto kao ona.

Dragana treba da nađe mlađeg muža kao ja Bojana, kaže Mia Borisavljević (40), koja se 2022. godine udala za kolegu Bojana Grujića (38), sa kojim ima dve ćerke. Mia je prokomentarisala razvode svojih kolega Harisa Džinovića i Dragane Mirković, koji su iznenadili, ali i veoma zaintrigirali javnost.

Foto: ATAIMAGES

 

- Mislim da je Dragani definitivno potreban mlađi muškarac. Navijam da nađe mlađeg dečka. Moj suprug je mlađi od mene dve godine i odlično nam ide u braku. Kada je Haris u pitanju, ne poznajem ga, pa ne znam ni kakva bi mu žena odgovarala. Možda nekad i nije loše biti malo sam, ne postoji recept za uspešnu vezu ili brak, pogotovo u današnje vreme - izjavila je atraktivna pevačica i istakla da nikada nije razmišljala o razvodu niti osetila da neka žena pokušava da joj ugrozi brak sa Grujićem.

Foto: foto Caslav Vukotic

 

- Nisam nikada razmišljala o razvodu, ali nikad se ne zna. Ne treba živeti sa takvim mislima, nemojte mi ubacivati rovce u glavu jer o tome ne razmišljam. Ne bih se sada razvodila jer ne bih bila u centru pažnje. Šalim se, naravno, niko ne ulazi u brak sa ciljem da se razvede. Mislim da je ova tema zanimljiva medijima u nedostatku boljih. Mnogima su propali razvodi i nisu privukli pažnju kakvu su očekivali. Ukoliko se ja budem razvodila, angažovaću PR-a kako bismo što bolje to plasirali. Svaki kraj je novi početak, a za prošlošću ne treba plakati - zaključila je Mia, koja nosi titulu najzgodnije pevačice još otkad se na samom početku karijere u spotu pojavila kao od majke rođena. Pevačica za Informer otkriva da će uskoro publici predstaviti novi spot, ali da ne bi ponovila nage scene iz pesme: "Kako da ne" iako smatra da je uspehom opravdala skandalozan početak karijere.

Foto: Privatna arhiva

 

- Ne bih to ponovila. Kada se jednom to desi, reprize nema. Prošla sam golgotu zbog tog spota, ali sam se svesno upustila u to. Hitovi koji su kasnije usledili poput: "Ženskaroša", "Ja bih se s tobom topila", "Lepota balkanska" opravdali su skandalozni početak moje karijere.

Foto: Privatna arhiva

 

Bojan hoće u Dubai, a ja volim Beograd

Mia Borisavljević nedavno je održala spektakularan nastup u Dubaiju, a u Beograd se vratila punih džepova. Jedan od gostiju na nastupu bio je i milijarder iz Sjenice, koji je na kraju večeri platio ceh od vrtoglavih 29.000 evra.

- Bila je ludnica! Sve je bilo prelepo, od prostora do gostiju. Mi smo se trudili da budemo na visini zadatka. Istina je da je bilo mnogo bogatih ljudi, a moj Bojan je rekao da bi se preselio u Dubai. On bi, ali meni je u Beogradu najlepše. Svuda pođi, kući dođi! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija