08.06.2024.

21:05

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Mnogi bi mu pozavideli! Đorđe David otkrio ko je lepotica u čijem je društvu došao na finale "Zvezda Granda"

Večeras če se održati finale poznatog pevačkog takmičenja "Zvezde Granda" u kojem će biti proglašen pobednik 17. sezone.

Član stručnog žirija i roker Đorđe David večeras je došao da podrži svoje takmičare, iako se ne nada da će neki od njih osvojiti prvo mesto.

Informer

 

- Ne nadam se pobedi. Imao sam pobednicu prošle godine, ali ako se ja pitam, voleo bih da mi Julija i Angelina odu što je dalje moguće, a pošto sam za Makedoniju emotivno vezan, nekako bih voleo da vidim među prva četiri Andrijanu i Mikija - rekao je Đorđe i otkrio da mu se sviđaju i kandidati koji pevaju narodnu muziku, koja njemu nije naročito bliska:

 Narodnjaka ima dosta dobrih, ali ako pričamo o ženama meni je Šejla Zonić neprikosnovena. Nju bih voleo da vidim među prva četiri - kazao je on i dodao da su večeras moguća i iznenađenja:

Informer

 

- Možda se dsi da pobedi neko na koga niko ne računa, jer, ovo je glasanje publike. Ali, poenta je u tome da ne možeš pred kvalitetom da zaćutiš - poručio je on.

Roker je otkrio ko je lepotica u čijem je društvu došao.

Informer

 

- U pitanju je Vera Mešterović, bivša mis Makedonije, žena koja je ozbiljan PR kada je Makedonija u pitanju i koja je moj menadžer za Makedoniju. Vera je neko ko mi je bio najveći "brat" kada mi se desio onaj užas u Makedoniji. Pošto je Vera neko ko je milion puta želeo da dođe ovde i da vidi kako sve ovo izgleda, rekao sam joj: "Pakuj se, hotel te čeka, tvoje je da dođeš i da vidiš kako izgleda ono što zovemo "grand finale" - objasnio je Đorđe, a na komentar da bi mu sigurno mnogi zavide zbog toga što je okružen lepom ženama, rekao je:

- Muškarci mogu da mi zavide, ali ono što je najbitnije je da uzak mojih prijatelja uključujući Anu i uključujući Stašu dobro znaju ko je meni Vera u životu.

Ceo intervju možete pogledati ispod.