08.06.2024.

21:36

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Ne osećam rivalitet prema ostalim članovima žirija": Snežana Đurišić stigla na finale "Zvezda Granda" sa unukom, pa prokomentarisala kolege

Pevačica Snežana Đurišić večeras je stigla na finale takmičenja "Zvezde Granda", a kako kaže, ova sezona je posebna zbog toga što se prijavio veliki broj talentovanih pevača.

Informer

 

- Rađaju se lepa i talentovana deca, ali nikada nismo imali ovoliki broj dobrih pevača - rekla je ona okupljenim predstavnicima medija, a na pitanje ko joj je favorit rekla je:

- Ne tipujem ni na koga. Imam svoja dva kandidata koja su podjednako dobra kao i ostali. Nek pobedi onaj za kojeg publika bude glasala.

Snežana kaže da joj priprema pesama sa kandidatima nije teško pala.

Informer

 

- Propozicije su dosta olakšale posao. Trebalo je da se izaberu neke pesme koje su već pevane, sve je to odrađeno, osim te prve pesme koja nije pevana.

Pevačica je otkrila da li među članovima žirija vlada rivalitet.

- Rivalitet je korisna pojava, međutim, ja nemam rivalitet. Svejedno je čiji kandidat će pobediti, jer su svi dobri. Svakome je drago da njegov kandidat prođe, ali ono što je sigurno je da će svih 20 koji su večeras u finalu imati svog pevačkog posla, jer zavređuju pažnju.

Informer

 

Snežanina unuka Lana koja će u julu napuniti 13 godina, dala je svoj sud o žiriju i takmičarima.

- Favorite nemam, u žiriju su svi iskusni  svi znaju šta je najbolje za svakog kandidata - rekla je ona, a na pitanje da li će i ona krenuti bakinim stopama, odgovorila je:

- Idem u muzičku školu, idem na pevanje, idem na folklor... Baka mi dosta pomaže. Najviše volim da pevam etno pesme, ali, videćemo.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.