09.06.2024.

16:36

Foto: Foto: Tanja Andric, Instagram/shey.lamusic

Džet set

"Nije mi krivo što nisam bila sinoć" Marija Šerifović čestitala Šejli i finalistima, pa otkrila da li ostaje u žiriju

Marija Šerifović je već godinama unazad član žirija popularnog muzičkog takmičenja, a njeni kandidati napravili su sjajne karijere. Marija je, međutim, sinoć imala koncert u Švajcarskoj, pa je bila sprečena da podrži svoje kandidate u finalu "Zvezda Granda".

Šerifovićeva je na svom Instagram profilu pozvala sve svoje pratioce da glasaju za njene takmičare i poručila je da treba da pobedi najbolji. Dan posle finala, Marija kaže da joj nije žao što je propustila finalno veče.

Informer

 

- Čestitam svim finalistima i Šejli i Ceci. Nije mi krivo što nisam bila sinoć. Bila je dobra sezona u kojoj ima mnogo dobrih pevača. Ne znam da li ću biti član žirija sledeće sezone, ugovor mi je istekao videćemo - rekla je Šerifovićeva za Blic.

Informer

 

Titulu pobednika odnela je Šejla Zonić. Mlada pevačica je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo. Njena ljubav prema muzici bila je očigledna još od malena. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja, nakon završene srednje muzičke škole, upisala je Muzičku Akademiju u Sarajevu gde je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnika svoje generacije.