10.06.2024.

07:40

Foto: shutterstock/Informer/Instagram

Džet set

"Ceca me je lavovski zaštitila": Šejla Zonić o svojoj mentorki u "Zvezdama Granda" i ružnim komentarima

Lepa plavuša, moćnog i školovanog glasa, Šejla Zonić svojim talentom i harizmom očarala je publiku i odnela pobedu u najvećem muzičkom takmičenju u regionu. Nakon što su se slegli utisci, Šejla je ispričala detalje saradnje sa Cecom i istakla da ju je ona lavovski zaštitila kada su krenuli da se nižu ružni komentari.

Informer

 

- Naš četvoro njenih kandidata je bilo u finalu. Štitila nas je i lavovski se borila za nas, po čemu je ona i poznata. Bilo je trzavica pred finale, ona me je podržala i isticala samo moje vrednosti. Znate i sami, istorija naša, taj ružni rat koji se desio, meni je žao što mi mladi koji nismo ni rođeni u tom periodu ispaštamo zbog toga, za šta nismo ni krivi i dužni, krivi su zli ljudi, koji su uzrok tome. Pustite nas mlade da živimo svoje snove i idemo ka svojim ciljevima. Kao mentor je izuzetna - rekla je Šejla za Blic.

Informer

 

Pobednica takmičenja otkriva da je njena mentorka veoma strpljiva sa kandidatima.

- Nije nikada povisila ton na nas. Svaka joj čast na tome, ima konjske živke, kad svi krenemo da je pitamo, da li može ovo ili ono, ona ostane smirena i rešava sve jedno po jedno - istakla je pobednica.

Šejla je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo, ali je njena ljubav prema muzici bila evidentna još od malena. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja. Njena posvećenost obrazovanju nije se zaustavila na tome. Nakon završene srednje muzičke škole, Šejla je upisala Muzičku Akademiju u Sarajevu gde je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnika svoje generacije.