10.06.2024.

14:03

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

Šejla je od njega dobila zlata vredan savet! Ovaj poznati pevač je ujak pobednice takmičenja "Zvezde Granda"

Posle finala "Zvezda Granda" koje je održano u subotu, 8. juna, pobednica Šejla Zonić preuzela je, danas 10. juna i automobil koji je deo njene nagrade. O Šejli i njenom talentu, kao i putu do finala velikog muzičkog tačkičenja ne prestaje da se priča i piše.

Informer

 

Već svi dobro znaju da je Šejla je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja, a zatim i diplomirala na Muzičkoj Akademiji u Sarajevu.

Međutim, malo je poznato da je Šejla nije jedina sa velikim talentom za muziku u svojoj porodici. Bosanska Adel, kako je zovu, rođaka je poznatog pevača Kemala Malovčića.

Informer

 

- Mnogi su me pitali da li imam nekog od kog sam nasledila muzički talenat. Naravno, imam. Mnogi vole njegovu muziku, a neki baš i ne. Kemal Malovčić je moj ujak i mamin brat - otkrila je pevačica i istakla da je od njega dobila zlata vredan savet da se prvo obrazuje, a posle gradi karijeru.

Malovčić je na jednom nastupu hvalio pevanje svoje sestričine, a oglasio se i pred samo finale kada je pozvao ljude da glasaju za Šejlu, te istakao da zaslužuje pobedu.