Autor: Informer/K.Ć./A.S.

10.06.2024.

20:36

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Osmeh moj govori više od reči": Bane Mojićević ne krije da je zaljubljen u novu devojku, ovo mu se najviše sviđa kod nje (VIDEO)

Pevačica Tanja Savić organizuje večeras u jednom prestoničkom lokalu promociju svog novog albuma. 

Ona je tim povodom okupila članove porodice, ali i brojne prijatelje i kolege. Među prvima je na događaj došao Bane Mojićević, koji je istakao da ne može mnogo da se zadržava jer ima nastup, ali da je morao da svrati bar na kratko kako bi čestitao Tanji. 

Informer

 

- Tanja je moja sestra. Ona je moja mnogo draga i dobra prijateljica. Rekao sam joj pošto imam svirku večeras, da moram doći makar da je poljubim i da joj čestitam, za toliko mogu da se pojavim. Baš sam ono punog srca večeras i radujem se njenom uspehu kao da je moj - rekao je on.

Informer

 

Bane je istakao da je ove godine 20 godina otkako se njegova generacija takmičila u "Zvezdama Granda" i pevač je tom prilikom otkrio da bi voleo da se svi okupe na jednom mestu i da održe koncert za sve svoje fanove. 

- Ja bih voleo da značajan jubilej, 20 godina otkako se naša generacija "Zvezda Granda" pojavila na sceni, da obeležimo nekim lepim nastupom ili koncertom, ako ništa drugo bar da se mi svi okupimo iz ekipe i napravimo neki događaj kao ovaj. Pričali smo mi svi iz ekipe, ali treba neko da nas okupi, nismo menadžeri - izjavio je on. 

Informer

 

Za kraj, Mojićević je priznao da uživa u ljubavi sa novom devojkom i da je zaljubljen. 

- Osmeh moj govori više od reči. Ne ide sa mnom po nastupina, ne mešamo se jedno drugom u karijere i poslove. Kada se desi neka lepa prilika, naravno da se pojavimo zajedno, ali na nastupe ne ide sa mnom. Ona nije ljubomorna, jer da jeste, ja ne bih mogao duže od dva dana da izdržim tu. Posle toliko godina i svega što sam proživeo kako u karijeri, tako i privatno, ljubomora je ono što mi najmanje treba - rekao je Bane.