• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

10.06.2024

19:02

"To rade lažni vernici": Zbog Tanjinog skandaloznog spota, oglasilo se i sveštenstvo: "Monahinje su se mnogo potresle, ova pevaljka ih skrnavi u javnosti"

Printscreen You Tube/toxic music, ATA Images

Estrada

"To rade lažni vernici": Zbog Tanjinog skandaloznog spota, oglasilo se i sveštenstvo: "Monahinje su se mnogo potresle, ova pevaljka ih skrnavi u javnosti"

Podeli vest

Nakon što je Tanja Savić izbacila svoj novi album, nastao je pravi haos zbog spota za numeru "Otac suzama mojim".

Posle dugih pet godina, Tanja Savić je izbacila svoj peti i dugoočekivani album sa 10 pesama, od kojih je i jedan duet sa kolegom Banetom Bojanićem.

Pevačica je neumorno radila i za svaku numeru snimila spot, a jedan je izazvao pravi haos.

Foto: Printscreen/You Tube/Toxic Music

 

Naime, za pesmu "Otac suzama mojim" je snimljen spot u kojem se u jednom trenutku pojavljuje monahinja, koja je oskudno obučena i sa halterima i visokim štiklama. Ovo je šokiralo vernike Srpske pravoslavne crkve, ali i mnogobrojno sveštenstvo i monaštvo. Još veće iznenađenje je i što se na ovaj korak odlučila pevačica, koja se u javnosti predstavlja kao hrišćanka i velika vernica.

Foto: Printscreen/You Tube/Toxic Music

 

Spot u kome se lažna monahinja uvija kao striptizeta je naišao na razne osude, te su ovu pesmu i prijavili Jutjubu, te se očekuje da će uskoro i biti skinuta sa pomenute platforme.

Foto: Printscreen/You Tube/Toxic Music

 

Ovim povodom oglasio se i otac Jovan iz manastira Svetih apostola Petra i Pavla, koji je izneo i stav crkve.

- Ovo sad što ste mi poslali i što sam ja upravo pogledao je skandal. Monahinje su naše sestre u Hristu koje su svoj život posvetile Bogu i stalno su u postu i molitvi. Ova pevaljka ih skrnavi u javnosti i to je veliki greh. Njoj hitno treba pokajanje. Ta Tanja se, koliko sam uspeo da primetim, u javnosti predstavlja kao vernica koja ide po manastirima, a radi ovakve stvari. To rade lažni vernici. Sramota! Uzalud ide u Tumane, ako je ovo nešto što je njoj u srcu. Naše sestre monahinje su se mnogo potresle zbog ovog snimka, ali i mnogi vernici. Pozivam sve da masovno prijavimo ovo kako bi što pre bilo obrisano sa Jutjuba, da se više ne sablažnjava narod. Apelujem na nju - rekao je otac za "Kurir".

Foto: Printscreen/You Tube/Toxic Music

 

Da je pogrešila svesna je i sama Tanja koja je medijima samo dan ranije ispričala da zna da su se pojedine časne sestre (monahinje) uvredile zbog scena iz njenog novog spota.

- Čitam komentare, neko sam ko želi da isprati želje svoje publike i poštujem njihovo mišljenje. Objektivna sam, ne gledam samo iz svog ugla. Desili su se negativni komentari za pesmu "Časne sestre" ("Otac suzama mojim"). Reditelj je imao jednu želju da devojka koja je glumila časnu sestru bude slobodnije obučena i prave časne sestre su se uvredile. Jako mi je žao, mislim da će nam skinuti pesmu zbog toga. Ja poštujem naše monahe, svetinje, našu crkvu - rekla je Tanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija