• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

10.06.2024

15:58

"Nakašljao se dva puta i pao mrtav!" Voditeljka RTS-a ispričala jezive detalje smrti svog supruga: "Bili smo u Grčkoj, a ja sam mislila da je sve samo šala"

Printscreen/You Tube/RTS Ordinacija

Estrada

"Nakašljao se dva puta i pao mrtav!" Voditeljka RTS-a ispričala jezive detalje smrti svog supruga: "Bili smo u Grčkoj, a ja sam mislila da je sve samo šala"

Podeli vest

Jelena Popović, voditeljka RTS-a, prvi put javno progovorila o smrti svog supruga, koji je iznenada preminuo dok su bili na letovanju u Grčkoj.

Jelena Đorđević Popović retko kada govori o svom privatnom životu, te je malo ko znao kroz kakav pakao je svojevremeno prošla. 

Voditeljka je tek nedavno rekla da je iznenada ostala udovica tokom letovanja. Njen muž je preminuo trećeg dana odmora u Grčkoj, gde su otišli sa mlađom ćerkom Anom.

Naime, oni su bili na plaži, a onda su Jelena i njen suprug odlučila da odu nakratko do sobe, gde je potom on i umro.

Foto: Printscreen/You Tube/RTS Ordinacija

 

- Bili smo u Grčkoj na moru. Znači čovek se samo nakašljao dva puta i pao. Tada vam se život okrene kao čarapa naglavačke. I ja sam mislila da se stvarno šali, da ima nekog spasa, kada je došla Hitna pomoć, vrlo brzo sam shvatila da ne. Ana je bila tada sa nama na moru, a Nataša, starija ćerka, bila je tada u Beogradu. U tom trenutku to je bio jedan veliki šok i vi u tom trenutku ne znate ni šta vam se dešava. Ono čega sam se u tom trenutku uplašila, više nego samog tog čina, jeste to što sam čula sebe. Ja sam naglas izgovrila rečenicu: "Ja ovo neću izdržati!" Ne možeš da shvatiš koliki sam strah doživela od svog glasa i svoje izjave naglas. U trenutku kada iz Hitne pomoći rekli da je to kraj, ja sam samo rekla: "Ja ovo neću izdržati!" - ispričala je Jelena, pa dodala:

Foto: Printscreen/You Tube/RTS Ordinacija

 

- On je doživeo tada dva jaka srčana udara u tom trenutku. Čovek nije ni pušio, ni pio alkohol, on je bio sportista, jedan smiren i staložen muškarac, vedar i od jednom se tako nešto desi. Pokušali su reanimaciju i to nije uspelo i onda ti saopšte da je to to, da je preminuo - rekla je ona u emisiji "RTS ordinacija.

Pošto je Ana ostala na plaži i nije prisustvovala ovoj potresnoj sceni, Jelena nije znala kako ćerki da saopšti vest da joj je otac preminuo.

Foto: Printscreen/You Tube/RTS Ordinacija

 

- Ja sam došla do nje na plažu i rekla joj da tati nešto nije bilo dobro i da je bila Hitna pomoć, da smo se zato zadržali u sobi, ali da je on sada zbrinut u bolnici. Ona u tom trenutku nije prihvatala to kao da je nešto ozbiljno, a iskreno, ja nisam znala kako da joj saopštim te vesti. Mislila sam da je najpametnije da ja to odugovlačim i da ostavim sebi dan, da mogu da reagujem ispravno. Nisam znala kako će dete da reaguje, jer smo mi svi bili prilično vezani. To je bio jedan dobar i stabilan brak i srećna porodica. Ja sam ujutru, Anu ovako veliku, stavila na krilu i rekla sam joj: "Ana ja ću ti sada reći nešto što moram da ti kažem. Tata ovoga puta nije izašao". Rekla sam joj da je tata otišao na neko bolje mesto i samo smo se zagrlile i ćutale i isplakale - ispričala je voditeljka.

Foto: Printscreen/You Tube/RTS Ordinacija

 

- Sutradan su već svi saznali, ne znam kako. Počeli su da me zovu, a ja sam se tada uplašila za stariju ćerku koja je ostala sama kod kuće. Zvala sam brata, jer će ljudi početi da doleze i zovu kako bi izjavili saučešće, a ona još ništa nije znala. Ona je tada imala 20 godina. Dugo ona nije to mogla da prihvati. Ja sam samo imala ludu sreću i ja sam odmah kontaktirala prijatelja u Beogradu i rekla da mi je potrebna stručna pomoć. Moj mozak se u istom trenutku bašdario na to da sam ja ostala sama sa njih dve, Ana je imala 17 godina, a starija ćerka 20, ja nisam znala kako će njih dve reagovati. Ja sam sada imala novi zadatak, da sačuvam porodicu i njih dve, ali i sebe - rekla je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija