12.06.2024.

13:16

Foto: Foto: Dušan Petrović

Džet set

I bez reklame ide kao alva! Za 24 časa "planula" trećina karata za koncert Tee Tairović u Beogradskoj areni

Kako navodi izvor upućen u informacije o prodaji ulaznica, za jedan dan "planula" je čak trećina Arene.

- Iako su svi očekivali da će prodaja ići dobro, jer je Tea neko koga ljudi vole i žele da gledaju, ovakve rezultate posle samo jednog dana nisu zamišljali. Neverovatno, prodati trećinu karata u jednom danu... To je za aplauz - ističe izvor.

Informer

 

- Ono što je nas koji radimo posao vezano za prodaju karata iznenadilo jeste što se ovo sve desilo mimo bilo kakve reklame. Koliko znam, Tein tim još nikakvu reklamu nije pustio, nema nijednog plakata, bilborda... Ništa. Ovo se sve dešava bez toga - dodaje naš sagovornik.

Ove informacije daju se primetiti i potvrditi i kada se uđe na zvanične sajtove putem kojih se prodaju karte, pošto su jasno prikazana mesta koja su prodata, kao i ona koja su i dalje u prodaji.

Informer

 

Ono što su tokom prvog dana kada su karte puštene u prodaju primetili prvo korisnici društvenih mreža jeste podatak da su svi barski stolovi oko bine, za koje su cene karata među skupljima, prodati za svega 20 minuta.

Sve ovo se dešava nakon izlaska Teinog 3. studijskog albuma "TEA", koji je zabeležio rekordan broj pregleda - za 7 dana više od 23 miliona.