12.06.2024.

23:59

Foto: Tanja Andrić

Džet set

Zorica Brunclik bez pomoći ovog čoveka ne bi postala zvezda! Pevačica otkrila ko joj je dao vetar u leđa na početku karijere: "Nikada mu to nisam zaboravila"

Folk zvezda Zorica Brunclik, uprkos velikoj popularnosti, ostala je uvek prizemna i nikada nije krila ko je bio tu kada je počinjala karijeru.

Zorica je pre nekoliko godina priznala da je prošlost asocira na veliku nemaštinu, kada joj je pomoć bila preko potrebna, a onda je otkrila i ko joj se našao u nevolji.

Informer

 

- Rodila sam se sa željom da volim da pevam. Nije bilo nekog posebnog trenutka u kom sam odlučila da će to biti moje opredeljenje, jednostavno, muzika je živela u meni. Po maminoj priči, tek što sam prohodala stajala sam na šamlici i pevala. S obzirom na to da potičem iz vrlo siromašne porodice, mi nismo imali radio, ali su ga imale komšije, pod čijim prozorom sam često slušala muziku. Čak i zimi je naš prozor bio otvoren da bih čula melodije - otkrila je jednom prilikom Zorica za Alo i priznala da je upravo Bora Spužić Kvaka taj koji joj je olakšao put do zvezda:

Informer

 

- Išla sam sa njegovom ćerkom u školu i bio je jedini koji mi je pomogao u trenutku kada nisam imala ništa i ja mu to nisam zaboravila. On, negde gore na nebu, to zna. Brinuo se najviše o mom stomaku, da ne budem gladna i odveo me je u robnu kuću da kupim odeću, da mi ne bude hladno. Čuo me je da pevam, ali mislim da u tom trenutku nije verovao da mogu da izrastem u zvezdu kakva sam danas - ispričala je pevačica i dodala:

Informer

 

- Kao devojčica, nastupala sam na raznim muzičkim takmičenjima i audicijama, ali nikada nisam pobedila. Tada su poznati bili u žiriju i samo sam htela da me čuju. Mnogi koji su tada pobedili nisu nikada uspeli da imaju karijeru poput moje, što ovi mladi treba da zapamte. Bog i detalj po kojem će te pamtiti su ključ za uspeh.