13.06.2024.

09:15

Foto: ATA Images

Džet set

"Ceca je za mene uvek bila nedodirljiva" Džidža Stojković o finalu "Zvezda Granda", planovima za leto i saradnji sa ocem

Aleksandre Džidže Stojković već duže vreme nema u javnosti, a kako je njen otac Dragan Stojković Bosanac otkrio na finalnoj večeri muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" pevačica je posvećena obavezama na fakultetu što je i ona sama potvrdila.

- Imala sam puno obaveza oko fakulteta i oko nekih mojih stvari, pesama i spotova i malo sam željna mora i volela bih da odmorim. Imam nekih zakazanih svirki u Bosni i Crnoj Gori i gledaću da to sve lepo završim i da hvatam ono između - otkrila je Džidža.

Informer

 

Dok ne uhvati vreme za pravo letovanje Džidža se nada da će moći da spas od letnjih vrućina provede u svojoj kući na Avali.

- Na Avalu dok ne napunimo bazen ne idem. trebalo bi da se uskoro napuni vodom pošto smo imali neko renoviranje pa ćemo malo biti gore. Inače, o svemu tome se isključivo ja pitam, ali još uvek ne možemo da sipamo vodu. Ali najavljuju neka zahlađenja, pa taman verujem da će za nekih desetak dana sve biti ok - rekla je Džidža za Grand.

Informer

 

Pevačica se nada da će uskoro njena porodica pazariti i nekretninu na morskoj obali.

- Ako Bog da, ja bih jako volela. Meni je to životni san i to bih baš baš volela - priznala je Džidža i dodala u kojoj zemlji sa morskom obalom bi kupila kuću:

- U Bosni u Neumu (smeh). Tu mi je blizu baka u Konjicu i onda bih tako, ali i u Crnoj Gori, što da ne. Moja majka je Crnogorka, tačnije Hercegovka, i onda bih ja volela i u Crnoj Gori. Ja bih volela bilo gde, zaista, ali da je tu, na Balkanu. Nadamo se da će realizacija plana biti uskoro.

Informer

 

Pevačica je ispričala i kako je Dragan Stojković Bosanac komentarisao ishod glasanja.

- Trebalo je da idem sa njim na finale, ali sam bila sprečena. Kada sam došla kući i vratila snimak pevanja, uglavnom su nam se i poklopila mišljenja. I meni i njemu. Mi smo od starta rekli da će Šejla pobediti. Realno, stvarno je dobra, nema tu priče. Meni možda Đulin fazon više leži, ali u globalu cura je svaka čast! - otkrila je Džidža.

Džidža je otkrila i da se uprkos sjajnom formatu ne bi ponovo okušala kao takmičar u "Zvezdama Granda".

- Ne dolazi u obzir. Pa ja sad više ne bih mogla da istrpim ničiju kritiku, jer prosto sam formiran i obrazovan pevač i baš ne bih mogla da istrpim da sad meni neko drži predavanje… Šalim se. Ali kada bih recimo birala mentora, birala bih Cecu zato što je ona za mene uvek bila nedodirljiva. Nikad ja nju nisam ni poznavala, za razliku od Bekute ili Sneže koju znam od malih nogu. Ali ipak ne bih učestvovala ponovo u takmičenju - objasnila je Džidža i naglasila zbog čega ne bi svog oca uzela za mentora:

Informer

 

-Šta će, Dragan mi je životni mentor, još da mi bude i ovako, nema šanse.

Džidža je otkrila i da se uprkos nekim tvrdnjama ipak konsultuje sa ocem kada je reč o značajnom segmentu karijere.

- On meni ne vodi karijeru u smislu šta ću ja da kažem, da obučem, kako ću da se ponašam, ali u studiju se itekako meša i itekako je tu. I slušam ga, samo da li valja ili ne valja (smeh). Dovoljno.