20.06.2024.

19:03

Foto: Informer

Džet set

Oglasila se Deniz Dejm za Informer: Otkrila detalje stanja nekoliko dana nakon abortusa

Deniz Dejm obznanila je nedavno da je u drugom stanju, te da čeka dete sa oženjenim muškarcem. Ipak, nekoliko dana kasnije, 18. juna, kontroverzna Slovenka istakla je da je abortirala, uz opis: "Moje telo, moj izbor".

Starleta se otad nije oglašavala na društvenim mrežama, međutim, budno oko našeg paparaca fotografisalo ju je u jednom tržnom centru.

Informer

 

Kako bismo proverili da li je sada sve u redu, te da li se oporavila nakon kiretaže, pozvali smo Dejmovu, koja je bila kratka:

- Dobro se osećam. Oslobađam se stresa šopingom!

Podsetimo, Deniz Dejm, slovenačka starleta i Onlifens model, otkrila je da je trudna fotografijom pozitivnog testa, kao i nalaza. Vest da je u blagoslovenom stanju preplavila je domaće medije, a tim povodom, ona se tada oglasila za Informer.

Informer

 

Imam samo jedan jajnik, nisam se čuvala, mislila sam da je nemoguće da zatrudnim. Nisam planirala trudnoću i baš me je zatekla ova vest. Kasnio mi je ciklus i danas sam uradila testove koji su potvrdili da očekujem bebu - ispričala je Deniz.

Na pitanje da li je u vezi sa ocem deteta i da li on zna za trudnoću, odgovorila je: 

-  Ne zna, tek će saznati, on već ima porodicu. Još nije vreme da mi čestitate, tek me očekuje odluka šta ću da radim povodom trudnoće -  kratko je tada rekla Dejmova.