• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć. - M.D.

20.06.2024

18:51

Prve fotke Deniz Dejm nakon kiretaže: Starleta abortirala dete oženjenog, "uhvatili" smo je dva dana kasnije (GALERIJA)

Kristijana Ćaćić

Estrada

Prve fotke Deniz Dejm nakon kiretaže: Starleta abortirala dete oženjenog, "uhvatili" smo je dva dana kasnije (GALERIJA)

Podeli vest

Nekadašnju učesnicu "Zadruge" fotografisali smo u jednom tržnom centru.

Deniz Dejm nedavno je saopštila da je u drugom stanju, a zatim i da je abortirala. Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga", tom prilikom, objavila je fotografiju iz bolničkog kreveta, a u opisu je dodala: "Moje telo, moj izbor".

Kontroverzna starleta se otad nije oglašavala, a ekipa Informera "uhvatila" ju je u jednom prestoničkom tržnom centru. Dejmova se, naime, nalazila u jednoj prodavnici šminke i kozmetike, a na sebi je ponela belu atlet-majicu, šorts i patike.

Podsetimo, Deniz Dejm otkrila je da je u blagoslovenom stanju fotografijom pozitivnog testa za trudnoću i bolničkih nalaza, nakon čega se ubrzo oglasila za Informer.

- Imam samo jedan jajnik, nisam se čuvala, mislila sam da je nemoguće da zatrudnim. Nisam planirala trudnoću i baš me je zatekla ova vest. Kasnio mi je ciklus i danas sam uradila testove koji su potvrdili da očekujem bebu - rekla je Deniz.

Foto: Printscreen/Instagram/denisedameoficiel

 

Na pitanje da li je u vezi sa ocem deteta i da li on zna za trudnoću, odgovorila je: 

Ne zna, tek će saznati, on već ima porodicu. Još nije vreme da mi čestitate, tek me očekuje odluka šta ću da radim povodom trudnoće -  kratko je tada rekla Dejmova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija