Autor: Informer/K.Ć.

21.06.2024.

09:39

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Imala je samo 14 godina: Pevačica ispričala kako je na kvarno uspela da se prijavi za "Zvezde Granda"

Popularna pevačica Nadica Ademov je uradila što skoro niko nije. Ona se prijavila na popularno takmičenje maloletna, ali uz malu pomoć. Tačnije, uzela je ličnu kartu od drugarice i priložila je kao svoj dokument.

- Kada je Sale video da sam osmi razred rekao je: "Nemoguće", pitao se kako sam se prijavila, ko me je pustio, a ja sam se prijavila na ličnu kartu od drugarice. Riskirala sam sve i uspelo je - otkrila je Nadica u emisiji "Zvezde Granda Specijal", pa priznala da joj tokom takmičenja nije bilo nimalo lako zbog čega je često plakala:

Informer

 

- Interesantno je da kada sam ja bila u takmičenju mene je Sale uvek ostavljao poslednju, ali svaki krug devet meseci. Ja se uvek rasplačem i pitam ga zašto ja poslednja, a on kaže: "Zato što si moj favorit i uvek ćeš biti poslednja, zato nemoj da se brineš" -

Podsetimo, pevačica se 29. aprila pojavila u javnosti posle duže pauze, sa tajanstvenim milionerom sa kojim je nedavno dobila devojčicu Melinu. Pet meseci nakon što je na svet donela princezu, Nadica je sijala od sreće, jer ne samo što se ostvarila kao majka i vratila na muzičku scenu pesmom "Kukavice", već je saznala i da je druga beba na putu.