21.06.2024.

18:47

Foto: Foto: Zoran Sinko, Masha Bandjur

Džet set

"Izigravala je nedodirljivu princezu": Komšije Darka Lazića razvezale jezik o pevaču i njegovim suprugama

Darko Lazić i njegova supruga Katarina na jesen će postati roditelji, a njihovi susedi iz Brestača ispričali su za medije kakvi su Lazići kao komšije.

Informer

 

- Darko se mnogo promenio od kada je sa Katarinom. Nekako deluje normalnije, ne divlja kao nekada. Posle razvoda od Ane Sević ponašao se kao klinac. Lumpovao do zore, izlazio, vozio automobile besno po selu, nismo mogli da spavamo noćima od njega. To je bilo strašno. Sada kada je sa ovom malom, deluje baš srećno. Viđamo ih zajedno, a dođu mu i deca - ispričala je jedna starija komšinica koja živi blizu Lazića za Blic.

Pre veze sa Katarinom, prema rečima meštana, Darko je znao i da potroši orgromne sume novca u lokalnoj kafani. 

Informer

 

- Okupi društvo iz sela i ostanu do zore. Tu se lumpovalo, pilo, trošile su se silne pare. Znao je za noć da potroši i po hiljadu evra. Njegova majka je živce izgubila sa njim. Ali kao i svaka majka slaba je na decu, pa tako i ona na njega. Mnoge noći je proplakala zbog njega. Samo se nadala da će doći neka žena da ga smiri. Mislila je da je to Marina, ali ne. Očigledno je i ona bila mlada pa nije uspela. Ova Kaća je ozbiljna vidi se da je smirena ženica i da sa njom uživa - dodaje druga komšinica.

Informer

 

Njegovom prvom suprugom Anom Sević ljudi iz Brestača nisu bili oduševljeni.

- Ana je retko dolazila. Bila je vrlo uobražena. Nikada se nikom nije javljala i sve je gledala sa visinom. Sve vreme je bila usresređena samo na ćerku, ali to su bili baš retki momenti kada se pojave ovde kod Branke. Svi su pokušavali da joj udovolje. Izigravala je princezu nedodirljivu - kaže jedna komšinica.