• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

18.06.2024

22:06

Sada je sve jasno! Zbog ovoga Darko Lazić krije da se njegova majka udala, glavni razlog je jedna žena

ATAIMAGES

Estrada

Sada je sve jasno! Zbog ovoga Darko Lazić krije da se njegova majka udala, glavni razlog je jedna žena

Podeli vest

Lazić ne želi da se po Brestaču priča da se Branka udala, samo zbog jedne žene koja je njemu mnogo bitna.

Juče se u javnosti pojavila informacija da se majka Darka Lazića, Branka Lazić udala za svog partnera, Dragana Paunovića

Naime, Darko je prvo za medije rekao da to nije istina, da bi kasnije sam Dragan čak dva puta potvrdio da su njih dvoje stali na ludi kamen u Austriji. Ta informacija je Lazića isterala iz takta i svoj bes nije mogao da sakrije. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Jedva čekam da se vratim, da se vidimo. To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka, jer mislim da sam ispao i više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja besan zbog svega što radi. Kakve on veze ima s novinarima, moja majka nije javna ličnost, što mene uzimaš u usta? Ja ovo ne želim. Stojim iza toga da se nisu venčali. Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, ako jeste, onda neka im je sa srećom, ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem. Trebalo je da budem obavešten o svemu - rekao je on za Informer. 

Foto: Instagram prntscreen/d.d.e.v

 

Pravi razlog zbog kog pevač ne privata Brankinu udaju i ne želi da priča o tome jeste baka Milka, majka njegovog pokojnog oca Milana. 

- Darku smeta to što se saznalo za udaju njegove majke. On to krije. Čuo se s majkom, rekao joj je da krije da je stala na ludi kamen zbog babe i kako bi sprečio priče po Brestaču. Brankin partner jeste bio na svadbi kod Darka i Kaće, ali ne dolazi u kuću u kojoj su Darkovi roditelji živeli s njegovom bakom. Milka ne dozvoljava da se po kući njenog pokojnog sina šeta drugi muškarac. Branka to poštuje i ne smeta joj. Eto, zato je Darko tako besno reagovao i sve demantovao. Inače, njegova majka se tajno venčala i živi s novim mužem u Beču - ispričao je izvor blizak porodici Lazić za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija